9 مهارت کوچینگ که هر رهبر به آن نیاز دارد

9 مهارت کوچینگ که هر رهبر به آن نیاز دارد
همه ما قادر به یادگیری، رشد و بهبود خود هستیم اما سفرهای ما برای بهبود خود – و سازمانهایمان – به یک جزء کلیدی بستگی دارد: کوچینگ. برای اینکه بتوانیم رشد کنیم و پیشرفت کنیم، به افرادی با مهارت های کوچینگ نیاز داریم تا بتوانند در این راه به ما کمک کنند.
چه در حال کوچینگ یک تیم یا یک فرد باشید، مهارت های کوچینگ خوب می تواند تفاوت بین شکوفایی و از بین رفتن باشد. برای سازمانها، سرمایهگذاری در توسعه رهبران با مهارتهای کوچینگ یک امر ضروری تجاری است. مهارت هایی که به کارکنان کمک می کند تا در نقاط قوت و قابلیت های مختلف انعطاف پذیر باشند. مهارت هایی که به ایجاد خودآگاهی و خودکارآمدی در کارکنان کمک می کند. مهارت هایی که به کسب و کار شما کمک می کند تا به حداکثر پتانسیل خود برسد.
در این پست، در مورد مهارت های کلیدی کوچینگ – و چرایی اهمیت آنها صحبت خواهیم کرد. ما همچنین در مورد روش هایی صحبت خواهیم کرد که می توانید مهارت های کوچینگ را در تیم رهبری خود توسعه دهید. و در نهایت، شما با چارچوبی برای پیاده سازی مهارت های کوچینگ در محل کار خود کنار می روید.
مهارت های کوچینگ که به یک مربی نیاز دارید
مهارت های کوچینگ چیست و چرا اهمیت دارد؟
انواع زیادی از کوچینگ وجود دارد. اما وقتی مهارت ها را تجزیه می کنیم، بین مجموعه مهارت های مورد نیاز همپوشانی وجود دارد. ابتدا، بیایید برای درک مفهوم مهارت های کوچینگ وقت بگذاریم. با هر مربی خوب، مجموعه ای کلیدی از قابلیت ها، رفتارها و رویکردها وجود دارد که به آنها کمک می کند دیگران را به خوبی مربی کنند.
مهارتهای کوچینگ شایستگیهای کلیدی هستند که توسط یک مربی یا رهبر برای کمک به توسعه دیگران استفاده میشوند. برای سازمانها، مهارتهای کوچینگ عنصر مخفی برای باز کردن پتانسیل کامل اعضای تیم شماست. مانند بسیاری از قابلیت ها، مهارت های کوچینگ لزوماً برای هر فرد ذاتی نیست. این مجموعه مهارتی است که به کار، تلاش و هدفمندی نیاز دارد.
اما با مهارت های کوچینگ خوب، مزایای زیادی به همراه دارد. در امیر کوچ، ما مزایای کوچینگ در محل کار را مطالعه کرده ایم. کارکنان با مهارت های کوچینگ خوب، آمادگی ذهنی را ایجاد می کنند که مجموعه ای از مزایای را هم برای کارمند و هم برای سازمان باز می کند. این منجر به تیمهایی میشود که مولدتر، انعطافپذیرتر و کمتر احتمال دارد که داوطلبانه آن را ترک کنند.
وقتی رهبران روی مهارت های کوچینگ خود سرمایه گذاری می کنند، کارمندان سود می برند. کارکنان پس از گذراندن 4 ماه آموزش کوچینگ رهبری توسط مدیر یک مشتری، استرس کمتر، هدف بالاتر و انعطاف پذیری بالاتر را گزارش کردند.
9 مهارت ضروری کوچینگ برای رهبران
بیایید مهارت های کوچینگ ضروری برای رهبران را تجزیه کنیم.
9 مهارت ضروری کوچینگ برای رهبران
- رهبری فراگیر
- ارتباط موثر
- ایمنی و اعتماد روانی
- هوش هیجانی
- گوش دادن فعال
- توانایی ارائه (و دریافت) بازخورد
- یکدلی
- هدف گرا
- یک طرز فکر رشد
1. رهبری فراگیر
یکی از مهمترین مهارتهای کوچینگ که یک رهبر میتواند ایجاد کند، مهارتهای رهبری فراگیر است. یک رهبر خوب باعث می شود همه کارکنان احساس تعلق عمیقی داشته باشند. یک رهبر فراگیر سطحی از خودآگاهی ایجاد می کند تا به تعصبات خود چه ناخودآگاه و چه ضمنی رسیدگی کند. در پایان، مهارتهای رهبری فراگیر به مربی کمک میکند تا از قابلیتها و نقاط قوت خود استفاده کند.
پرورش حس تعلق در محل کار فقط برای کارمندان خوب نیست. این یک الزام تجاری است. آزمایشگاه امیر کوچ دریافته است که کارکنان 50٪ بهره وری بیشتر، 90٪ نوآورتر و 150٪ بیشتر درگیر هستند. رهبری فراگیر همچنین باعث کاهش 54 درصدی گردش مالی کارکنان می شود.
2. ارتباط موثر
یکی از ضروری ترین مهارت های کوچینگ موثر، ارتباط است. یک مربی بزرگ مهارت های ارتباطی بالایی دارد. آنها در ایجاد رابطه با مربیان خود به عنوان بخشی از رویکرد کوچینگ خود سرمایه گذاری کرده اند. آنها راهی برای استفاده از ارتباطات موثر به عنوان بخشی از تکنیک کوچینگ خود پیدا کرده اند.
برای بسیاری از مربیان بزرگ، ارتباطات بستر هر رابطه کوچینگ موفقی است. بدون آن، مربیان در جهت روشن نیستند. آنها ممکن است فرصت هایی را برای ایجاد تغییرات رفتاری مورد نیاز از دست بدهند. یا ممکن است متوجه نشوند که چه نکات کلیدی را برای ترک مکالمه کوچینگ به کار می گیرند.
3. ایمنی و اعتماد روانی
رابطه کوچینگ رابطه ای است که به اعتماد بستگی دارد. بیایید با آن روبرو شویم: کوچینگ می تواند سخت باشد. گاهی اوقات، یک مربی توصیه، بازخورد یا راهنمایی می کند که مربی نمی خواهد بشنود. ممکن است یکباره ناراحت کننده و روشن کننده باشد.
اما به همین دلیل است که اعتمادسازی برای مربیان حیاتی است. یک رهبر بزرگ برای اینکه کوچینگ موثر باشد نیاز به اعتماد اعضای تیم خود دارد.
4. هوش هیجانی
اگرچه ممکن است هوش هیجانی برای فرآیند کوچینگ شهودی به نظر نرسد e انتقادی است. هوش هیجانی توانایی درک احساسات است. افرادی که هوش هیجانی بالایی دارند درک می کنند که چگونه احساسات و عواطف می توانند بر افکار، رفتارها و اعمال تأثیر بگذارند.
بنابراین، برای مربیان و رهبران، هوش هیجانی لازم است تا بفهمند اعضای تیم چگونه به یک تصمیم، فرآیند یا پروژه خاص واکنش نشان خواهند داد. از بسیاری جهات، هوش هیجانی میتواند به رهبران کمک کند تا در چالشهای درون تیمی بهتر شوند. در نهایت، میتواند به حفظ و جلوگیری از بروز مشکلات در وهله اول کمک کند.

5. گوش دادن فعال
هر مربی خوب به مهارت های گوش دادن فعال خود برای رسیدگی به یک مشکل متکی است. مهارت های گوش دادن به رهبران کمک می کند تا وضعیت موجود را ارزیابی کنند. گوش دادن به مربی کمک می کند تا یک مشکل را مشاهده و درک کند تا بتواند راه حل را بهتر درک کند. اما مهمتر از همه، گوش دادن می تواند به راهنمایی مربی یا رهبر برای پرسیدن سؤالات باز و درست کمک کند.
بسیاری از گوش دادن خود را در سوالات نشان می دهد. به عنوان مثال، فرض کنید یک کارمند با یک پروژه به موانع جاده برخورد کرده است. این پروژه متقابل دارای قطعات متحرک زیادی است. و در طول پروژه، کارمند در کار با یکی از اعضای تیم خاص مشکل پیدا کرده است.
با قرار دادن مهارتهای گوش دادن فعال، رهبر میتواند یک ناهماهنگی در اولویتها را استنباط کند. با پرسیدن چند سوال خوب، کارمند بهتر می تواند پیدا کند که کجا روی ایجاد رابطه تمرکز کند.
6. توانایی ارائه (و دریافت) بازخورد
یکی از مهارت های کلیدی کوچینگ که به ایجاد تغییر رفتار طولانی مدت کمک می کند، هنر ارائه بازخورد است. اما همانطور که همه می دانند، ارائه بازخورد کار آسانی نیست. این می تواند ناراحت کننده باشد – و به مقدار زیادی تمرین نیاز دارد.
اما بازخورد اغلب عامل تفاوت در عملکرد و رفتار کارکنان است. از این گذشته، بدون بازخورد، اصلاح مسیر برای بهبود خود و اطرافیانمان غیرممکن خواهد بود.
اما یک جنبه از بازخورد اغلب نادیده گرفته می شود، به ویژه در رهبری: دریافت بازخورد. مطمئن شوید که روی ایجاد مهارت های دریافت بازخورد خود نیز سرمایه گذاری می کنید. بازخورد یک خیابان دو طرفه است.
7. همدلی
رهبران موثر با دوز سالم همدلی می آیند. ما می دانیم که اکنون، بیش از هر زمان دیگری، کارمندان به عنوان تمام خود به سر کار نشان می دهند.
و این حس نشان دادن به عنوان یک فرد کامل نیاز به سطح عمیق تری از همدلی دارد. رهبران باید بدانند کارکنانشان انسان هستند. آنها باید درک کنند که در زندگی شخصی و همچنین زندگی کاری آنها چه می گذرد. از این گذشته، سطوح شخصی ما بر نحوه ظاهر شدن ما در محل کار تأثیر می گذارد.
8. هدف گرا
یک رهبر و مربی موثر هدف گرا است. همه ما به هدف گذاری نیاز داریم تا بتوانیم خود را برای رسیدن به سطح بعدی هل بدهیم. بدون نقشه راه برای پیشرفت شخصی و حرفه ای خود، خطر سرگردانی بی هدف را داریم.
9. طرز فکر رشد
آخرین اما نه کم اهمیت، برای هر مربی خوب داشتن ذهنیت رشد مهم است. واقعیت این است که همه ما فضایی برای رشد داریم. همه ما این فرصت را داریم که خودمان و مربیانمان را به طرق مختلف بهتر کنیم.
بنابراین، اتخاذ یک طرز فکر رشد برای رسیدن به سطح بعدی موفقیت بسیار مهم است. با هر رابطه کوچینگ متفاوت به نظر می رسد. اما هر چارچوب کوچینگ به این ایده بستگی دارد که همه ما قادر به تغییر و رشد انسانی هستیم.
چگونه کوچینگ موثر برای همه کارکنان مفید است
راه های زیادی وجود دارد که کوچینگ برای کارمندان مفید است. و طبق آزمایشگاه امیر کوچ، کوچینگ تأثیر مثبت گسترده ای بر بسیاری از اجزای کلیدی محل کار شما دارد. ما برخی از مزایای کلیدی کوچینگ برای نیروی کار شما را بیان کرده ایم:
کارمندان شاهد افزایش 87 درصدی در طرز فکر رشد برای کسانی هستند که شروع به کار پایینی دارند
کارمندان شاهد افزایش 2.7 برابری در خودآگاهی برای کسانی هستند که کارشان را کم شروع می کنند
کارمندان شاهد افزایش 90 درصدی ارتباطات اجتماعی برای کسانی هستند که شروع به کارشان کم است
کارمندان شاهد افزایش 92 درصدی در تنظیم عاطفی برای کسانی هستند که کارشان را کم شروع می کنند
کارمندان شاهد افزایش 54 درصدی در ایجاد رابطه برای کسانی هستند که کارشان را کم شروع می کنند
کارمندان شاهد کاهش 35 درصدی فرسودگی شغلی برای کسانی هستند که کارشان را کم شروع کرده اند
کارمندان شاهد افزایش 34 درصدی در مشارکت برای کسانی هستند که کارشان را کم شروع می کنند
در مورد مزایای کوچینگ در محل کار بیشتر بدانید.

پیاده سازی مهارت های کوچینگ در محیط کار
اگر آماده شروع به کارگیری مهارت های کوچینگ در محل کار خود هستید، در اینجا یک راهنمای شش مرحله ای وجود دارد که به شما در شروع کار کمک می کند.
اهداف خود را مشخص کنید. هر نیروی کاری اهداف متفاوتی دارد. تیم منابع انسانی شما ممکن است یک نظرسنجی اخیر در مورد مشارکت کارکنان انجام داده باشد که برخی از زمینه های کلیدی بهبود را شناسایی کرده است. یا ممکن است اطلاعاتی در مورد مواردی مانند فرسودگی شغلی، عملکرد کارکنان و بهرهوری داشته باشید.
اهداف شما هر چه که ممکن است باشد، با نگاه کردن به جایی که می خواهید پیشرفت کنید شروع کنید. کمی وقت بگذارید و درباره آنچه می خواهید در محل کار خود ببینید فکر کنید. از آنجا، شما مجهزتر خواهید شد تا نقشه راه خود را برای ایجاد مهارت های کوچینگ نیروی کار خود بیابید.
خود را ارزیابی یا ممیزی کنید شیوه های کوچینگ فعلی بعد از اینکه اهداف خود را مشخص کردید، در مورد جایی که کوچینگ در حال حاضر در نیروی کار شما ظاهر می شود، بررسی کنید.
به عنوان مثال، آیا رهبران شما در رودرروی های معمول خود با گزارش های مستقیم از کوچینگ استفاده می کنند؟ هر چند وقت یکبار کوچینگ به عنوان بخشی از فرآیند بررسی عملکرد شما مورد بحث قرار می گیرد؟ آیا تیم منابع انسانی شما کوچینگ را در پیشنهادات توسعه حرفه ای خود گنجانده است؟ چگونه یادگیری و توسعه را در سازمان خود تشویق می کنید؟
توسعه حرفه ای را تشویق کنید. اگر در مورد ایجاد مهارت های کوچینگ در نیروی کار خود جدی هستید، باید روی توسعه حرفه ای سرمایه گذاری کنید. از چه راه هایی می توانید مطمئن شوید که کارمندانتان روی توسعه خودشان سرمایه گذاری می کنند؟
به عنوان مثال، آیا می توانید توسعه حرفه ای یا آموزش در مورد ارائه بازخورد ارائه دهید؟ یا فرصتی وجود دارد که کوچینگ کسب و کار را در مدل استراتژی خود بگنجانید؟ آیا رهبران خود را تشویق میکنید که سؤالات درستی بپرسند تا به کارمندان خود کمک کنند تا در توسعه خودشان سرمایهگذاری کنند؟
بازخورد را در اولویت قرار دهید. بسیاری از کوچینگ ها به بازخورد متکی هستند. و در حالی که بازخورد برای موفقیت هر سازمانی حیاتی است، گاهی اوقات مانند طاعون از آن اجتناب می شود.
بازخورد را در اولویت تیم خود قرار دهید. با پشتیبانی مناسب، بازخورد می تواند راز استفاده از پتانسیل تیم شما باشد.
ایجاد امنیت روانی و اعتماد. برای اینکه کارکنان شما تغییراتی در رفتار و طرز فکر ایجاد کنند، باید به رهبری اعتماد کنند. و برای بسیاری از سازمان ها، ما می دانیم که این می تواند مشکل باشد. از این گذشته، داده های ما گزارش می دهد که 38٪ از کارمندان به همکاران خود اعتماد ندارند.
چگونه امنیت روانی را با تیم خود ایجاد می کنید؟ آیا گزارش های مستقیم شما احساس می کنند که می توانند به تیم های رهبری خود اعتماد کنند؟ آیا کارمندان شما به یکدیگر اعتماد دارند؟
چگونه مهارت های کوچینگ خود را ارتقا دهید
اگر رهبری هستید که به دنبال ارتقای مهارت های کوچینگ خود هستید، سعی کنید با این چهار نکته شروع کنید.
به این فکر کنید که در چه زمینه هایی می خواهید پیشرفت کنید. ابتدا با کمی تأمل در خود شروع کنید. چه مهارت های کوچینگ را به خوبی توسعه داده اید؟ چه مهارت هایی به عشق و حمایت اضافی نیاز دارند؟ می توانید برای کمک به شناسایی زمینه های فرصت، روزنامه نگاری یا ارزیابی شغلی را امتحان کنید.
در پرسیدن سوال خوب باشید. پرسشگری قدرتمند نتایج قدرتمندی دارد. اما ما اغلب درگیر اطلاعات می شویم و می توانیم سوالات روشن را فراموش کنیم.
هنگامی که برای توسعه عضلات کوچینگ خود کار می کنید، به خود یادآوری کنید که هر از چند گاهی مکث را فشار دهید. چه سوالاتی به شما درک بهتری از مشکلات موجود می دهد؟ چگونه می توانید از پرسشگری خوب برای بهینه سازی نحوه گذراندن وقت خود استفاده کنید؟ در پرسیدن سؤالات خوب واقعاً خوب باشید.
عضله بازخورد خود را اصلاح کنید. در حال حاضر، امیدواریم بدانید که بازخورد برای هر رابطه کوچینگ بسیار مهم است. ساختن آن عضله بازخورد هم برای شما و هم برای مربیتان ضروری است.
قدرت بازخورد صعودی را نیز فراموش نکنید. درخواست بازخورد در مورد نحوه عملکرد خود به عنوان یک مربی به اندازه ارائه بازخورد مهم است.
به مربی خود تکیه کنید. آخرین اما نه کم اهمیت، به مربی خود تکیه کنید. همه به یک سیستم پشتیبانی نیاز دارند، به ویژه رهبران. ما می دانیم که از رهبران بیش از هر زمان دیگری خواسته می شود، که می تواند دلهره آور باشد. اما با حمایت مربیتان، میتوانید به شناسایی مهمترین و تاثیرگذارترین موارد کمک کنید.
مهارت های کوچینگ خود را بسازید
بیایید با آن روبرو شویم: مهارت های کوچینگ به طور طبیعی برای افراد ایجاد نمی شود. ایجاد مهارت های کوچینگ در محل کار نیازمند زمان، تلاش و خودآگاهی زیادی است. اما همانطور که مدل کوچینگ ما کشف کرده است، ارزش تلاش را دارد.
و با یک رویکرد قابل اندازهگیری و مبتنی بر داده، امیر کوچ میتواند به نیروی کار شما کمک کند تا در برابر تغییر و عدم قطعیت سازندهتر، مؤثرتر و انعطافپذیرتر شوند.
با امیر کوچ، میتوانید مجهزتر باشید تا روی آنچه برای سفر یادگیری خودتان و اطرافیانتان اهمیت دارد تمرکز کنید. ما میتوانیم به شما کمک کنیم تا مهارتهای کوچینگ را که برای دستیابی به پتانسیل کامل خود نیاز دارید، ایجاد کنید. ما با هم می توانیم فرهنگ کوچینگ را در سازمان شما ایجاد کنیم.
موارد مرتبط :
- تاثیر بیزینس کوچ در راه اندازی کسب و کار کوچک
- بیزینس کوچینگ
- بیزینس کوچینگ چیست؟
- تاثیر بیزینس کوچ در راه اندازی کسب و کار کوچک
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.