کوچینگ سازمانی

کوچینگ سازمانی چیست؟

کوچینگ سازمانی چیست؟

کوچینگ سازمانی تغییرات سیستمی را در یک شرکت هدف قرار می دهد. اغلب با کوچینگ اجرایی همپوشانی دارد، جایی که تمرکز بر رشد فرد است. به طور مشابه، کوچینگ تیمی اغلب تحت عنوان کوچینگ سازمانی نیز قرار می گیرد. کوچینگ تیم شامل یک مدیر و گزارش های مستقیم او می شود.

تمرکز سازمانی

برخلاف سایر اشکال کوچینگ، کوچینگ سازمانی با تیم هایی کار می کند که یک سازمان را تشکیل می دهند. هدف حمایت از تکامل آنها بر اساس اهداف و اهداف شرکت است. در نتیجه، تعاملات کوچینگ سازمانی می تواند بسیار بزرگ و پیچیده باشد. آنها ممکن است شامل رهبری اجرایی و ده ها تیم باشند.

هنگامی که اعضای شرکت دارای ساختار هستند، کوچینگ سازمانی می تواند به شناسایی و دستیابی به اهداف شرکت کمک کند. این برنامه‌های توسعه ممکن است شامل مدیریت بحران، دستیابی به سودآوری، و موضوعات تنوع و شمول باشد.

علاوه بر این، دستیابی به این اهداف عالی معمولاً به تیمی از کوچان حرفه ای نیاز دارد. تیم کوچینگ باید بر اساس سطوح تجربه، زمینه های تخصص و دانش صنعت بررسی شود. در حالی که تشکیل یک تیم کوچینگ داخلی می تواند یک کابوس لجستیکی باشد، شرکت های زیادی وجود دارند که در توسعه سازمانی تخصص دارند.

درخواست کوچینگ سازمانی

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

5 دلیل برای سرمایه گذاری در کوچینگ سازمانی

کوچینگ سازمانی می تواند سکوی پرشی برای تغییرات شرکتی در عمیق ترین سطح باشد و برای هر سازمانی حیاتی است. پس چرا رهبران شرکت‌ها سرمایه‌گذاری هنگفتی در کوچینگ سازمانی انجام می‌دهند؟

در سطح کلان، کوچینگ سازمانی می تواند جهت یک شرکت و تمایل فرهنگی آن را برای تغییر تغییر دهد. کوچان با دانش خاص صنعت ممکن است بتوانند نقاط کوری را که سازمان از آنها بی اطلاع است، اشاره کنند. آنها همچنین ممکن است مایل باشند در مورد مسائلی که کارمندان از نظر سیاسی بسیار خطرناک می‌دانند صحبت کنند.

برخی از مزایای دیگر کوچینگ سازمانی – هم برای کارمند و هم برای شرکت – شامل موارد زیر است:

تقویت روحیه

کوچینگ سازمانی باعث افزایش روحیه می شود. تیم ها و افراد احساس می کنند در استراتژی شرکت مشارکت دارند. روحیه همچنین در سطح شرکتی و فردی با افزایش سرمایه گذاری در یادگیری، توسعه و کوچینگ افزایش می یابد. به طور خلاصه، کارمندان با سرمایه گذاری در کوچینگ سازمانی احساس ارزشمندی می کنند.

افزایش مشارکت کارکنان

کارکنانی که احساس می‌کنند بخشی ذاتی از فرآیند کوچینگ سازمانی هستند، واقعاً کارمندانی متعهد هستند. از آنجایی که نظرات آنها توسط کوچ/کوچان ارزشمند است، طبیعی است که افزایش مشارکت در پی خواهد داشت. اگر کارمند از فرآیند کوچینگ انرژی گرفته باشد، منصفانه است که فرض کنیم سطح مشارکت آنها از طریق سازمان جریان می یابد.

حفظ کارکنان

در یک تعامل کوچینگ سازمانی، کارمندان برتر زمانی که احساس می کنند در جهت گیری و استراتژی شرکت دخالت دارند، به احتمال زیاد در این کار باقی می مانند. وقتی افراد با عملکرد بالا واقعاً احساس می‌کنند که بر تصمیم‌گیری شرکت تأثیر می‌گذارند و حتی تصمیم‌گیری می‌کنند، تمایل دارند مدت بیشتری بمانند و فعالانه مشارکت کنند.

افزایش مسئولیت پذیری

کوچینگ سازمانی همه چیز در مورد هدایت اقدامات و ایجاد مسئولیت هاست. تعهدات در یک محیط گروهی همراه با اعطای توانمندی لازم برای انجام کار انجام می شود. ماهیت کوچینگ سازمانی مسئولیت‌پذیری را هدایت می‌کند و اقدامات را بسیار قابل مشاهده می‌کند.

کانون توجه توسعه

کوچان سازمانی برای شناسایی نقاط ضعف در یک سیستم شرکتی آموزش دیده اند. آنها می توانند هر چیزی را از فقدان قدرت مدیریت گرفته تا مهارت های توسعه نیافته کارکنان را مشخص کنند. یک مشارکت کوچینگ شرکتی می تواند به تنظیم دقیق نیازهای یک سازمان کمک کند. این به توسعه شایستگی های اصلی و اطمینان از حداکثر بهره وری و سود کمک می کند.

کوچینگ-سازمانی-گروهی-در-محل کار-آموزش داده شده است

انواع کوچینگ سازمانی

کوچینگ سازمانی می تواند انواع مختلفی داشته باشد و رویکردها برای رفع نیازهای هر مشتری سازمانی اصلاح می شوند. گاهی اوقات یک تعامل یک به یک کوچ می تواند به یک مدیر اجرایی کمک کند تا نقاط کور را شناسایی کند. از سوی دیگر، تمرکز کوچینگ تیم می تواند فرآیندها را بهبود بخشد و بهره وری را افزایش دهد. یک کوچ خوب یا تیمی از کوچان می تواند به وضوح تشخیص دهد که چه نوع کوچینگ برای یک شرکت بهترین است. در اینجا لیستی (غیر جامع) از انواع مختلف کوچینگ سازمانی آمده است:

کوچینگ تیم

شرکت ها بر روی تیم هایی ساخته شده اند که کسب و کار را به جلو می برند و قلب حیاتی هر سازمانی هستند. تیم ها را می توان در کف کارخانه و همچنین در اتاق هیئت مدیره اجرایی دید. اینکه تیم ها به خوبی و با هم کار کنند، هدف نهایی هر سازمانی است

تلاش کوچینگ ملی

برای تحقق این امر، یک کوچ ممکن است نیاز داشته باشد که اعضای تیم را در محیط اصلی خود مشاهده کند، سؤالات سخت بپرسد و اشکالات سیستم را شناسایی کند. پس از تکمیل، کوچان می توانند با این تیم ها برای تقویت نقاط ضعف و به حداکثر رساندن نقاط قوت کار کنند.

کوچینگ اجرایی

کوچینگ اجرایی یا «کوچینگ رهبری» یکی از رایج‌ترین شکل‌های کوچینگ است که در اختیار سازمان‌ها قرار می‌گیرد. کوچینگ اجرایی به طور سنتی برای رهبران با پتانسیل بالا محفوظ است، با تمرکز بر توسعه شخصی برای ایجاد تأثیر بالا. همچنین، این راهی است برای اصلاح رفتارهای محدودکننده شغلی کوچ و شناسایی رشد مورد نیاز برای عملکرد در سطوح بالاتر اجرایی.

به عنوان بخشی از فرآیند، بسیار مهم است که کوچان با کوچ توسعه رهبری مناسب همراه شوند. این می تواند یک فرآیند آزمون و خطا باشد. کوچینگ اجرایی اغلب یک رابطه طولانی مدت است که ترکیبی از کوچینگ و توسعه حرفه ای است. با توجه به ماهیت بسیار شخصی کوچینگ، ممکن است لازم باشد یک کوچ قبل از ایجاد یک تناسب خوب، چند کوچ را امتحان کند.

یک کوچ اجرایی مجرب می تواند به ایجاد برنامه های اقدام هفتگی برای مشتریان کمک کند و سطوح جدیدی از خودآگاهی را هدایت کند. با یک جفت مناسب، کوچ و کوچ می توانند کاملا به هم نزدیک شوند و سطوح بالای اعتماد می تواند به سکوی پرشی برای رشد و توسعه تبدیل شود.

کوچینگ یکپارچه

هنگامی که کوچینگ سازمانی بخشی از یک تلاش آموزشی و آموزشی بزرگتر باشد، به عنوان کوچینگ یکپارچه شناخته می شود. کارمندان ممکن است در طول فرآیند آموزشی به یک کوچ معرفی شوند، اما کوچینگ واقعی تا پس از تکمیل آموزش شروع نمی شود. پس از آموزش، کوچان با کوچان کار می کنند تا آموزش های دریافتی خود را تقویت کنند و آن را به دنیای واقعی بیاورند. کوچان می توانند مشتریان خود را در مسیر تمرین مهارت های جدید و آزمایش رفتارهای جدید در محل کار نگه دارند.

کوچینگ آنلاین

حتی قبل از همه‌گیری، کوچینگ آنلاین به یک هنجار برای برآوردن نیازهای کوچینگ در حال رشد سازمان‌ها تبدیل شده بود. کارمندان به کار از راه دور عادت کرده اند، بنابراین افزودن کوچینگ به این ترکیب کار آسانی بود. در واقع، تمام انواع کوچینگ که در بالا مورد بحث قرار گرفت، می توانند در قالب آنلاین نیز ارائه شوند. بدون محدودیت مکان ها یا مناطق زمانی، مشتریان می توانند از طیف گسترده ای از کوچان با مجموعه مهارت های تخصصی بهره مند شوند. همچنین، توانایی تطابق خوب با یک کوچ به طور تصاعدی با یک مجموعه جهانی از کوچان گسترش می یابد.

سازمانی-کوچینگ-گفتگوی دو نفره

انتخاب یک برنامه کوچینگ سازمانی

توسعه یک برنامه کوچینگ سازمانی در شرکت شما می تواند پر از مشکلات احتمالی و چرخش های اشتباه باشد. و اگر تصمیم دارید از یک شرکت کوچ سازمانی خارجی استفاده کنید، هرگونه اشتباه می تواند هزینه و زمان واقعی را برای شما هزینه کند. بنابراین هنگام بررسی شرکت های کوچینگ باید به دنبال چه چیزی باشید و چه اقداماتی را باید انجام دهید؟ علاوه بر این، اگر می خواهید کوچینگ سازمانی را در مقیاس در سراسر یک سازمان جهانی ارائه دهید، چه کاری باید انجام دهید؟ مراحل زیر ممکن است کمک کند:

مراجع یک سازمان کوچ شخص ثالث را بررسی کنید

کار با شخص ثالث در هنگام توسعه یک برنامه سازمانی می تواند بسیاری از سردردهای لجستیکی را در صورت انجام صحیح کاهش دهد. بسته به مقیاس سازمان کوچینگ، تسهیلگران اغلب برای رسیدگی به بسیاری از زبان ها مجهز هستند. آنها همچنین سال ها تجربه، با روش های آزمایش شده و آزمایش شده با پشتوانه علم و تحقیق دارند. رفرنس ها و نتایج سایر شرکت هایی که از خدمات کوچینگ آنها استفاده کرده اند را حتما بررسی کنید. مطمئن شوید که بررسی کنید که سازمان کوچینگ توانسته است نتایج را با شرکت های مشتری خود تسهیل کند – و معیارهایی برای اثبات آن دارد.

اعتبارنامه ها و روش های کوچینگ را بررسی کنید

یک قدم اولیه هنگام بررسی یک شرکت کوچ، بررسی اعتبار تیم کوچینگ پیشنهادی است. اطمینان حاصل کنید که کوچان دارای گواهی را از سازمان هایی مانند فدراسیون بین المللی کوچینگ (ICF) استخدام می کنید. اگر هنگام انجام ارزیابی مشتری از ابزارها و روش‌های خاصی استفاده می‌کنند، مطمئن شوید که تأیید می‌کنند که آنها برای استفاده از آن‌ها گواهی دارند. در نهایت، اگر پنل کوچینگ ادعا می‌کند تجربه صنعت دنیای واقعی است، بپرسید که چگونه در تعاملات کوچینگ با شرکت‌های دیگر از آن استفاده شده است.

زمینه های تمرکز ایجاد کنید – و بر این اساس استخدام کنید

اهداف مشخصی را برای موفقیت یا چالش های سازمانی که می خواهید روی آنها کار کنید، تعیین کنید. اگر برای یک تیم فروش کوچینگ ارائه می‌دهید یا می‌خواهید استراتژی بازاریابی را عمیقاً بررسی کنید، منطقی است که یک سازمان کوچینگ با تجربه در این زمینه‌ها را استخدام کنید. کوچانی که قبلاً سمت های اجرایی داشتند می توانند به ویژه برای اعضای سطح C مفید باشند. در مورد نیازهای خود بسیار شفاف باشید و در مورد تخصص کوچ زودتر صحبت کنید.

اهداف خود را بشناسید

در نهایت، اهداف کوچینگ سازمانی خود را کاملاً روشن کنید. دراز مدت، آیا به دنبال توسعه فرهنگ کوچینگ در سازمان خود هستید؟ آیا امیدوارید که ارزش های شرکت را شکل دهید؟ آیا قصد دارید تأثیر مستقیمی بر روی نتیجه داشته باشید؟ همه این سوالات باید اغلب برای اندازه گیری تاثیر و کارایی برنامه تمرینی شما بررسی شوند.

هدف کوچینگ سازمانی ایجاد تحول در بنیادی ترین سطح در سازمان است. نه تنها می تواند دستیابی به اهداف استراتژیک و رشد مدیریت را افزایش دهد، بلکه کوچینگ می تواند تغییرات واقعی و بلندمدت فرهنگی و سازمانی را نیز تقویت کند. و برای ارتقای پیشرفت شخصی خود به سطح بعدی، از کوچینگ زندگی غافل نشوید.

کوچینگ سازمانی چیست؟

کوچینگ سازمانی تغییرات سیستمی را در یک شرکت هدف قرار می دهد. اغلب با کوچینگ اجرایی همپوشانی دارد، جایی که تمرکز بر رشد فرد است. به طور مشابه، کوچینگ تیمی اغلب تحت عنوان کوچینگ سازمانی نیز قرار می گیرد. کوچینگ تیم شامل یک مدیر و گزارش های مستقیم او می شود.

تمرکز کوچینگ سازمانی

برخلاف سایر اشکال کوچینگ، کوچینگ سازمانی با تیم هایی کار می کند که یک سازمان را تشکیل می دهند. هدف حمایت از تکامل آنها بر اساس اهداف و اهداف شرکت است. در نتیجه، تعاملات کوچینگ سازمانی می تواند بسیار بزرگ و پیچیده باشد. آنها ممکن است شامل رهبری اجرایی و ده ها تیم باشند.

هنگامی که اعضای شرکت دارای ساختار هستند، کوچینگ سازمانی می تواند به شناسایی و دستیابی به اهداف شرکت کمک کند. این برنامه‌های توسعه ممکن است شامل مدیریت بحران، دستیابی به سودآوری، و موضوعات تنوع و شمول باشد.

علاوه بر این، دستیابی به این اهداف عالی معمولاً به تیمی از مربیان حرفه ای نیاز دارد. تیم کوچینگ باید بر اساس سطوح تجربه، زمینه های تخصص و دانش صنعت بررسی شود. در حالی که تشکیل یک تیم کوچینگ داخلی می تواند یک کابوس لجستیکی باشد، شرکت های زیادی وجود دارند که در توسعه سازمانی تخصص دارند.

5 دلیل برای سرمایه گذاری در کوچینگ سازمانی

کوچینگ سازمانی می تواند سکوی پرشی برای تغییرات شرکتی در عمیق ترین سطح باشد و برای هر سازمانی حیاتی است. پس چرا رهبران شرکت‌ها سرمایه‌گذاری هنگفتی در کوچینگ سازمانی انجام می‌دهند؟

در سطح کلان، کوچینگ سازمانی می تواند جهت یک شرکت و تمایل فرهنگی آن را برای تغییر تغییر دهد. مربیان با دانش خاص صنعت ممکن است بتوانند نقاط کوری را که سازمان از آنها بی اطلاع است، اشاره کنند. آنها همچنین ممکن است مایل باشند در مورد مسائلی که کارمندان از نظر سیاسی بسیار خطرناک می‌دانند صحبت کنند.

برخی از مزایای کوچینگ سازمانی:

·         تقویت روحیه

کوچینگ سازمانی باعث افزایش روحیه می شود. تیم ها و افراد احساس می کنند در استراتژی شرکت مشارکت دارند. روحیه همچنین در سطح شرکتی و فردی با افزایش سرمایه گذاری در یادگیری، توسعه و کوچینگ افزایش می یابد. به طور خلاصه، کارمندان با سرمایه گذاری در کوچینگ سازمانی احساس ارزشمندی می کنند.

افزایش مشارکت کارکنان

کارکنانی که احساس می‌کنند بخشی ذاتی از فرآیند کوچینگ سازمانی هستند، واقعاً کارمندانی متعهد هستند. از آنجایی که نظرات آنها توسط مربی/مربیان ارزشمند است، طبیعی است که افزایش مشارکت در پی خواهد داشت. اگر کارمند از فرآیند کوچینگ انرژی گرفته باشد، منصفانه است که فرض کنیم سطح مشارکت آنها از طریق سازمان جریان می یابد.

·         حفظ کارکنان

در یک تعامل کوچینگ سازمانی، کارمندان برتر زمانی که احساس می کنند در جهت گیری و استراتژی شرکت دخالت دارند، به احتمال زیاد در این کار باقی می مانند. وقتی افراد با عملکرد بالا واقعاً احساس می‌کنند که بر تصمیم‌گیری شرکت تأثیر می‌گذارند و حتی تصمیم‌گیری شرکت را هدایت می‌کنند، تمایل دارند مدت بیشتری بمانند و فعالانه مشارکت کنند.

·         افزایش مسئولیت پذیری

کوچینگ سازمانی همه چیز در مورد هدایت اقدامات و ایجاد مسئولیت هاست. تعهدات در یک محیط گروهی همراه با اعطای توانمندی لازم برای انجام کار انجام می شود. ماهیت کوچینگ سازمانی مسئولیت‌پذیری را هدایت می‌کند و اقدامات را بسیار قابل مشاهده می‌کند.

·         کانون توجه توسعه

مربیان سازمانی برای شناسایی نقاط ضعف در یک سیستم شرکتی آموزش دیده اند. آنها می توانند هر چیزی را از فقدان قدرت مدیریت گرفته تا مهارت های توسعه نیافته کارکنان را مشخص کنند. یک مشارکت کوچینگ شرکتی می تواند به تنظیم دقیق نیازهای یک سازمان کمک کند. این به توسعه شایستگی های اصلی و اطمینان از حداکثر بهره وری و سود کمک می کند.

انواع کوچینگ سازمانی

کوچینگ سازمانی می تواند انواع مختلفی داشته باشد و رویکردها برای رفع نیازهای هر مشتری سازمانی اصلاح می شوند. گاهی اوقات یک تعامل یک به یک مربی می تواند به یک مدیر اجرایی کمک کند تا نقاط کور را شناسایی کند. از سوی دیگر، تمرکز کوچینگ تیم می تواند فرآیندها را بهبود بخشد و بهره وری را افزایش دهد. یک مربی خوب یا تیمی از مربیان می تواند به وضوح تشخیص دهد که چه نوع کوچینگ برای یک شرکت بهترین است. در اینجا لیستی (غیر جامع) از انواع مختلف کوچینگ سازمانی آمده است:

کوچینگ تیم

شرکت ها بر روی تیم هایی ساخته شده اند که کسب و کار را به جلو می برند و قلب حیاتی هر سازمانی هستند. تیم ها را می توان در کف کارخانه و همچنین در اتاق هیئت مدیره اجرایی دید. اینکه تیم ها به خوبی و با هم کار کنند، هدف نهایی هر سازمانی است تلاش کوچینگ ملی

برای تحقق این امر، یک مربی ممکن است نیاز داشته باشد که اعضای تیم را در محیط اصلی خود مشاهده کند، سؤالات سخت بپرسد و اشکالات سیستم را شناسایی کند. پس از تکمیل، مربیان می توانند با این تیم ها برای تقویت نقاط ضعف و به حداکثر رساندن نقاط قوت کار کنند.

کوچینگ اجرایی

کوچینگ اجرایی یا «کوچینگ رهبری» یکی از رایج‌ترین شکل‌های کوچینگ است که در اختیار سازمان‌ها قرار می‌گیرد. کوچینگ اجرایی به طور سنتی برای رهبران با پتانسیل بالا محفوظ است، با تمرکز بر توسعه شخصی برای ایجاد تأثیر بالا. همچنین، این راهی است برای اصلاح رفتارهای محدودکننده شغلی مربی و شناسایی رشد مورد نیاز برای عملکرد در سطوح بالاتر اجرایی.

به عنوان بخشی از فرآیند، بسیار مهم است که مربیان با مربی توسعه رهبری مناسب همراه شوند. این می تواند یک فرآیند آزمون و خطا باشد. کوچینگ اجرایی اغلب یک رابطه طولانی مدت است که ترکیبی از کوچینگ و توسعه حرفه ای است. با توجه به ماهیت بسیار شخصی کوچینگ، ممکن است لازم باشد یک مربی قبل از ایجاد یک تناسب خوب، چند کوچ را امتحان کند.

یک مربی اجرایی مجرب می تواند به ایجاد برنامه های اقدام هفتگی برای مشتریان کمک کند و سطوح جدیدی از خودآگاهی را هدایت کند. با یک جفت مناسب، مربی و مربی می توانند کاملا به هم نزدیک شوند و سطوح بالای اعتماد می تواند به سکوی پرشی برای رشد و توسعه تبدیل شود.

کوچینگ یکپارچه

هنگامی که کوچینگ سازمانی بخشی از یک تلاش آموزشی و آموزشی بزرگتر باشد، به عنوان کوچینگ یکپارچه شناخته می شود. کارمندان ممکن است در طول فرآیند آموزشی به یک مربی معرفی شوند، اما کوچینگ واقعی تا پس از تکمیل آموزش شروع نمی شود. پس از آموزش، مربیان با مربیان کار می کنند تا آموزش های دریافتی خود را تقویت کنند و آن را به دنیای واقعی بیاورند. مربیان می توانند مشتریان خود را در مسیر تمرین مهارت های جدید و آزمایش رفتارهای جدید در محل کار نگه دارند.

کوچینگ آنلاین

حتی قبل از همه‌گیری، کوچینگ آنلاین به یک هنجار برای برآوردن نیازهای کوچینگ در حال رشد سازمان‌ها تبدیل شده بود. کارمندان به کار از راه دور عادت کرده اند، بنابراین افزودن کوچینگ به این ترکیب کار آسانی بود. در واقع، تمام انواع کوچینگ که در بالا مورد بحث قرار گرفت، می توانند در قالب آنلاین نیز ارائه شوند. بدون محدودیت مکان ها یا مناطق زمانی، مشتریان می توانند از طیف گسترده ای از مربیان با مجموعه مهارت های تخصصی بهره مند شوند. همچنین، توانایی تطابق خوب با یک مربی به طور تصاعدی با یک مجموعه جهانی از مربیان گسترش می یابد.

انتخاب یک برنامه کوچینگ سازمانی

توسعه یک برنامه کوچینگ سازمانی در شرکت شما می تواند پر از مشکلات احتمالی و چرخش های اشتباه باشد. و اگر تصمیم دارید از یک شرکت مربی سازمانی خارجی استفاده کنید، هرگونه اشتباه می تواند هزینه و زمان واقعی را برای شما هزینه کند. بنابراین هنگام بررسی شرکت های کوچینگ باید به دنبال چه چیزی باشید و چه اقداماتی را باید انجام دهید؟ علاوه بر این، اگر می خواهید کوچینگ سازمانی را در مقیاس در سراسر یک سازمان جهانی ارائه دهید، چه کاری باید انجام دهید؟ مراحل زیر ممکن است کمک کند:

 

مراجع یک سازمان مربی شخص ثالث را بررسی کنید

کار با شخص ثالث در هنگام توسعه یک برنامه سازمانی می تواند بسیاری از سردردهای لجستیکی را در صورت انجام صحیح کاهش دهد. بسته به مقیاس سازمان کوچینگ، تسهیلگران اغلب برای رسیدگی به بسیاری از زبان ها مجهز هستند. آنها همچنین سال ها تجربه، با روش های آزمایش شده و آزمایش شده با پشتوانه علم و تحقیق دارند. رفرنس ها و نتایج سایر شرکت هایی که از خدمات کوچینگ آنها استفاده کرده اند را حتما بررسی کنید. مطمئن شوید که بررسی کنید که سازمان کوچینگ توانسته است نتایج را با شرکت های مشتری خود تسهیل کند – و معیارهایی برای اثبات آن دارد.

اعتبارنامه ها و روش های کوچینگ را بررسی کنید

یک قدم اولیه هنگام بررسی یک شرکت مربی، بررسی اعتبار تیم کوچینگ پیشنهادی است. اطمینان حاصل کنید که مربیان دارای گواهی را از سازمان هایی مانند فدراسیون بین المللی کوچینگ (ICF) استخدام می کنید. اگر هنگام انجام ارزیابی مشتری از ابزارها و روش‌های خاصی استفاده می‌کنند، مطمئن شوید که تأیید می‌کنند که آنها برای استفاده از آن‌ها گواهی دارند. در نهایت، اگر پنل کوچینگ ادعا می‌کند تجربه صنعت دنیای واقعی است، بپرسید که چگونه در تعاملات کوچینگ با شرکت‌های دیگر از آن استفاده شده است.

زمینه های تمرکز ایجاد کنید – و بر این اساس استخدام کنید

اهداف مشخصی را برای موفقیت یا چالش های سازمانی که می خواهید روی آنها کار کنید، تعیین کنید. اگر برای یک تیم فروش کوچینگ ارائه می‌دهید یا می‌خواهید استراتژی بازاریابی را عمیقاً بررسی کنید، منطقی است که یک سازمان کوچینگ با تجربه در این زمینه‌ها را استخدام کنید. مربیانی که قبلاً سمت های اجرایی داشتند می توانند به ویژه برای اعضای سطح C مفید باشند. در مورد نیازهای خود بسیار شفاف باشید و در مورد تخصص مربی زودتر صحبت کنید.

به دنبال مجموعه بزرگی از مربیان باشید

یکی از بزرگترین چالش های کوچینگ سازمانی، اطمینان از تطابق مناسب بین مربی و مربی است. رابطه اعتماد بسیار مهم است و به هر مربی باید این فرصت داده شود که حداقل از بین سه مربی انتخاب کند. یک سازمان کوچینگ بزرگتر می تواند تعداد زیادی مربی را فراهم کند

برای دستیابی به این امر لازم است. بسیاری از سازمان‌های کوچینگ از الگوریتم‌ها و یادگیری ماشینی برای ایجاد موفقیت در هنگام تطبیق مربیان و مشتریان استفاده می‌کنند.

اهداف خود را بشناسید

در نهایت، اهداف کوچینگ سازمانی خود را کاملاً روشن کنید. دراز مدت، آیا به دنبال توسعه فرهنگ کوچینگ در سازمان خود هستید؟ آیا امیدوارید که ارزش های شرکت را شکل دهید؟ آیا قصد دارید تأثیر مستقیمی بر روی نتیجه داشته باشید؟ همه این سوالات باید اغلب برای اندازه گیری تاثیر و کارایی برنامه تمرینی شما بررسی شوند.

هدف کوچینگ سازمانی ایجاد تحول در بنیادی ترین سطح در سازمان است. نه تنها می تواند دستیابی به اهداف استراتژیک و رشد مدیریت را افزایش دهد، بلکه کوچینگ می تواند تغییرات واقعی و بلندمدت فرهنگی و سازمانی را نیز تقویت کند. و برای ارتقای پیشرفت شخصی خود به سطح بعدی، از کوچینگ زندگی غافل نشوید.

Rate this page