نکته طلایی در بیزینس کوچ حرفه ای و راهکارهای آن در توسعه کسب و کار
امروزه بیش نکته طلایی در بیزینس کوچ حرفه ای یا بیزینس کوچینگ برای صاحبان کسب و کاری که تمایل به توسعه و پیشرفت دارند، وجود دارد که به یک اصول مهم و اساسی تبدیل شده است. بیزینس کوچینگ در حقیقت رابطه متقابلی است بین صاحبان مشاغل و مربی حرفه ای کوچینگ با هدف توسعه و ارتقا در کسب و کارها ایجاد شده است. در این میان کوچ یا مربی با در نظر گرفتن ارزش ها، اهداف و خواسته ها ؛ برنامه هایی را در این راستا طراحی و اجرا می کند که این برنامه ریزی ها نیز مانند چراغ راهنمایی رانندگی، فعالیت های اقتصادی و سود را تا مقصدنهایی و دلخواه صاحبان مشاغل همراه و همگام می شود و در یک پاراگراف می توان گفت که بیزینس کوچینگ به عنوان یک رهبر در کسب و کار است که به صاحبان کسب و کار مهارت های رشد و توسعه را آموزش می دهد. هیچ فرقی نمی کند که این کسب و کار یک جوراب فروشی کوچک یا یک مجموعه ابر قدرت با بیش از صدها پرسنل باشد، بیزینس کوچ حرفه ای با قابلیت های منحصر به فرد کوچ یا مربی کسب و کار حرفه ای قطعا به رشد کسب و کار شما کمک شایانی خواهد کرد. در ادامه این مقاله نکته طلایی و کلیدی در بیزینس کوچ حرفه ای و راهکارهای آن در توسعه کسب و کار برای شما ارائه داده شده است پس با ما همراه باشید .
مربی کسب و کار چه اقداماتی را انجام می دهد ؟
- چرا کارهای بیزینس کوچینگ را خودمان انجام ندهیم؟
- چرا خودمان مربی کسب و کار خودمان نباشیم؟
- یه بیزینس کوچ حرفه ای مگر چه کاری را انجام خواهد داد؟
در پاسخ به تمام این سوالات باید گفت که شما می توانید به تنهایی مربی کسب و کار خود باشد، اما لازم است از توانایی و دبدگاه های آگاه برخوردار باشید، و نکته مهم تر اینکه اصلا مشخص نمی کند وقتی خودتان مربی خودتان باشید، تا چه میزان برای شما باعث پیشرفت و رشد خواهد بود، چون شما درگیر کسب و کار خود هستید. بررسی موقعیت شما و پیش بینی کسب و کار شما در آینده و افق های پیش روی شما کار یک فرد با تجربه و ماهر در زمینه کسب و کار است که به آن کوچ یا مربی می گویند که از بیرون به این مسئله نگاه کنید تمامی موارد را زیر نظر دارد. یک مربی کسب و کار به شما خواهد گفت که جایگاه فعلی شما در کجاست و در آینده می توانید به چه جایگاهی برسید؟ در این بین برای رسیدن به هدف های کوتاه مدت و طولانی مدت برای شما قدم به قدم مسیر را مشخص می کند.
در مجموع 4 مرحله را برای بیزینس کوچینگ مشخص کرده اند:
مشخص کردن اهداف
مشخص کردن اهداف، اولین قدم برای شروع یک بیزینس کوچینگ است.
شناسایی نقاط مثبت و منفی
شناسایی نقاط مثبت و منفی در این مرحله از بیزینس کوچینک،خواسته ها و هدف های موجود در هر کسب و کار بررسی می شود.
برنامه و استراتژی
درحالی که قسمت های مختلف کسب و کار شناسایی شد باید برای خواسته ها و هدف های مشخص شده، برنامه و استراتژی های منحصر به فردی طراحی شود.
بررسی و تحلیل ها
در مرحله نهایی بررسی و تحلیل هایی برای شناسایی اینکه چه مقدار در رسیدن به هدف موفق بوده اید، انجام می شود. در این مرحله مشخص خواهد شد که تا چه اندازه برنامه ها و استراتژی های مربی کسب و کار توانسته است در شما تاثیر گذار باشد.
اهداف و برنامه ریزی در کسب و کار با بیزینس کوچ
اگر اهداف و پیش بینی روشنی را از در آینده کاری خود دارید، کوچینگ در رسیدن به آن ها برای شما یاری دهنده خواهد بود. پا یک برنامه ریزی و اهداف طولانی مدت که در مسیر فعالیت اقتصادی خود به دنبال آن هستید، از قسمت های اصلی به حساب می آید. بنابراین اگر احساس بی هدف بودن و پوچی می کنید، یک کوچ یا مربی حرفه ای بیشترین تاثیرگذاری ها را در زمینه کسب و کار به شما نشان خواهد داد. علاوه بر آن برنامه هایی را در مسیر رسیدن به آن ها نیز معرفی و همگام با شما خواهد بود.
در چه زمانی به بیزینس کوچینگ نیاز خواهید داشت؟
شما زمانی که مشکلی در کسب و کار تان ایجاد شده است و یا نمی توانید مدیریت درستی در زمان و کلی داشته باشید، به بیزینس کوچینگ نیاز ندارید. بسیاری از افراد این عقیده را دارند که حالا که مشکل جدی پیش نیامده تا به یک مربی کسب و کار مراجعه کنم پس تا آن زمان به مربی کسب و کار نیازی ندارم .اشتباه نکنید ! این تفکرات از بیزینس کوچینگ به دور است. به شرکت ها و برندهای معروف دنیا نگاه کنید، از همان ابتدای کار فعالیت های خود را با استراتژی و برنامه ریزی هدفمند بیزینس کوچینگ پیش رفته اند و در حال حاضر تعدادی زیادی از آن ها جزو مشهورترین بیزینس کوچ های دنیا به حساب می آیند. خوب دقت کنید، شما نیز جزو هر کدام از موارد زیر هستید، به بیزینس کوچینگ نیاز خواهید داشت:
- صاحب کسب و کار کوچک هستید
- در ابتدای مسیر بیزینس خود هستید
- در برنامه ها و هدف های خود با مشکل رو به رو شده اید
- قدرت بررسی و تحلیل جایگاه خود در میان رقیب های خودتان را ندارید.
- می خواهید در کمترین زمان به اهداف برسید اما مسیر پیش روی خود را نمی دانید
- در مورد راهکارهای سیتمی بیزینس کوچینگ چیزی نمی دانید
- می خواهید یک کسب و کار جدید را راه اندازی کنید
- می خواهید کسب و کار قدیمی خود را ارتقا دهید
- می خواهید پرسنل زیادی را جذب کنید
- میخواهید با اقدار کار کنید
- میخواهید از کسب و کار کوچک به مجموعه ابر قدرت تبدیل شوید و…..
شما در هرصورت به بیزینس کوچینگ نیاز خواهید داشت. با دیر اقدام کردن برای کار با یک بیزینس کوچ حرفه ای، تنها باعث به جا ماندن شما از پیشرفت و توسعه در دیگر کسب و کار ه است. به همین علت تصمیم گیرنده نهایی همیشه صاحب کسب و کار است.
دقت کنید، زمانی بیزینس کوچینگ به طور کلی شکل می گیرد که دو دسته افراد وجود داشته باشند یکی مشتری اشتیاق زیادی به پیشرفت کردن در کسب و کار خود دارد و دسته دیگر افرادی هستند که با مشکلی که در حال حاضر بوجود آمده و آنچه می خواهند به سمت آن بروند، وجود دارد. این همه چیزی است که یک مربی کسب و کار یا بیزینس کوچ حرفه ای باید بررسی و حل کند. بیزینس کوچینگ را میتوان مانند یک لاک غلط گیر در نظر گرفت که قسمت های نادرست کسب و کار شما را پوشش می دهد. برای همین هر کسب و کاری که در جهت اهداف خود حرکت می کند به برنامه ریزی و استراژی درستی نیاز خواهد داشت. علل خصوص الان که رقیب های شما روز به روز در حال زیاد شدن هستند، یقین داشته باشید که هیچ کدام از آن ها بیکار ننشسته اند. و اما کار بیزینس کوچینگ برای شما چیست؟ مربی کسب و کاری که همراه و همگام شما خواهد بود، نقش تشویق کننده و انگیزه دهنده را ایفا می کند.
رزومه بیزینس کوچ حرفه ای یا رهبر کسب و کار
برای پیدا کردن یک بیزینس کوچ حرفه ای، بهترین گزینه جستجو در مورد مهارت ها و یا تجربه های آن یا مراجعه به سایت شخصی کوچ های حرفه ای است که خدمات کوچینگ را در صفحات خود به شما ارائه می دهند. شهناسایی و جستجو کنید تا آگاهی لازم را بدست آورید و بدانید با توجه به حوزهکسب و کار خود، میزان تجربه و صلاحیت کوچ حرفه ای، میزان خدمات و هزینه های آن کوچ چگونه است . در حقیقت بسیاری از اوقات صحبت پول و هزینه نیست بلکه رفع ابهامات و مشکلاتی است که به دفعات زیاد در ذهن، کسب و کار و زندگی به وجود آمده اند که برای آگاهی بیشتر و رفع خطرات احتمالی در رسیدن به اهداف، نمی تواند این خدمت را قیمت گذاری کرد. حضور پرشور و تاثیر گذار بیزینس کوچ حرفه ای در فرایند کسب و کار نشان دهنده برنامه ریزی درست و اصولی، اجرای صلاحیت های لازم در مسیر همراهی با صاحبان کسب و کار است.
نکته طلایی در مورد بیزینس کوچ حرفه ای
-
کوچ یا مربی یک مشاور نیست
بیشتر افراد تصور می کنند کوچ یا مربی همان مشاور است اما این نکته را نباید فراموش کرد که یک مربی یا بیزینس کوچ، مشاوره و راهنمایی های لازم را در اختیار شما و کسب و کارها قرار می دهد و مانند یک دوست در تمامی مسیر همراه شما خواهد بود، اما در حقیقت کوچینگ به این معنی نیست که بیزینس کوچینگ فقط برای برگزاری یک یا چند جلسه مشاوره و راهنمایی به همراه پرسش و پاسخ است! در اینجا باید گفت تمامی این تفکرات در مورد بیزینس کوچینگ و کوچ حرفه ای اشتباه است بلکه بیزینس کوچ در تمامی مراحل کسب و کار در کنارتان حضور خواهد داشت، شرایط موجود را آنالیز می کند، روحیات و خلقیات شما را تحت نظر قرار می دهد و بهترین راهکارهای تصمیم گیری در امور کسب و کار را در در اختیار شما قرار می دهد. از آنجایی که کوچ یا مربی فردی با تحصیلات عالیه و با تجربه و حرفه ای در زمینه کسب و کارها است بنابراین صاحبان کسب و کار به راحتی می توانند از تجربیات او در زمینه کسب و کار استفاده کرده و راهنمایی های او را در تصمیمات استراتژیک و روزانه خود قرار دهند.
-
بیزینس کوچ فقط راهنمای کسب و کارهای بزرگ نیست
بیزینس کوچینگ به افرادی که کسب و کارها را راه اندازی می کنند این قابلیت را فراهم می کند تا بتوانند برای کلیه سوالات و ابهامات ریز و درشت خود در راه اندازی و مدیریت کسب و کار خود به پاسخی دست یابند و بتوانند بهترین و اصولی ترین تصمیمات را انجام دهند. در حال حاضر به علت شرایط دشوار و گسترده ای که در تمامی کسب و کار ها وجود دارد، بیزینس کوچ حرفه ای یا رهبر کسب و کار میتواند شما را از بسیاری از لغزش ها و عواملی که میتواند در مدیریت کسب و کار وجود داشته باشد را کاهش دهد و بهترین راهنما در مسیر مدیریت کسب و کار به حسلب می آِید. از مجوعه های بزرگ بین المللی و داخلی و شرکت های ابر قدرت گرفته تا کسب و کارهای کوچک خانگی و محلی، همه و همه به یک مربی و کوچ حرفه ای در کسب و کار خود نیاز دارند.
-
داشتن زندگی متعادل و پر قدرت با بیزینس کوچ حرفه ای
یک بیزینس کوچ حرفه ای به شما کمک می کند تا فردی مسئولیت پذیری باشید و به شما آموزش می دهد که چگونه یک زندگی متعادل و پر قدرت داشته باشید،چگونه در میان سایر افراد و کسب و کار ها و حتی رقیبان خود با اقتدار کار و رفتار کنید که هم به کسب و کار شما آسیبی وارد نشود و هم آن ها شما را دوست داشته باشند. این از قابلیت های داشتن بیزینس کوچ حرفه یا رهبر بیزینس کوچینگ در کسب و کار است.
-
با داشتن رهبر کسب و کار تمرکز و هدف گذاری بهتری را خواهید داشت
نکته طلایی در بیزینس کوچ حرفه ای این است که وقتی افراد مشغول به فعالیتت های زیاد و متنوع در کسب و کار میشوند، موارد زیادی را نمیبینند. در مقابل آن موارد جبه دارند و به سرعت مخالفت می کنند، اگر شما هم از این دسته افراد هستید به کمک بیزینس کوچینگ می توانید به قله ای هدفتان از کسب و کاری دارید به آسانی دست پیدا کنید و سپس روی بخشهایی متمرکز می شوید که نیاز به توجه بیشتری دارند و یکی از بزرگترین مشکلات در استراتژیها، هدفگذاری ها و برنامه ریزی های درست و شفاف این است که نمیدانند که دقیقا چه چیزی میخواهد و قرار است به کجا برسند. مربی یا کوچ حرفه ای کسب و کار کمک میکند تا تفکر سیستمی و راهگار های اصولی دست پیدا کنید و بعد از برنامه ریزی درست ، قدم هایتان را درست بردارید.
-
از کوچ ایده های خلاقانه و راهنمایی بیشتری را دریافت خواهید کرد
در کوچ یا مربی کسب و کار ، علاوه بر اینکه به شما کمک میکنند تا بتوانید هدفگذاری و برنامه ریزی درست داشته باشید، می آموزید که چگونه در برابر تصمیمات و خطرات احتمالی پاسخگو باشید.اینکه یک مدیر بتواند تمامی مسائل و مشکلات موجود در کسب و کار را خودش به تنهایی حل کند، غیرممکن است. اما اینجاست که بیزینس کوچ حرفه ای به کمک شما میآید. زیرا که یک مربی یا رهبر همیشه ایدههای جدید و خلاقانه دارد و با تکیه بر تجربیاتش میتوانید راهکارهای خلاقانه ارائه دهید. در بیزینس کوچینگ توسعه فردی فقط مرتبط به رشد کسب و کار نیست. بلکه به شناسایی استعداد و پتانسیل فردی مدیران کمک میکند تا بتوانند به درستی قدم بردارند و به پیشرفت برسند.
-
زهبر کوچ می تواند در درآمد و سودآوری تاثیرگزار باشد
یکی از مهمترین هدف های رشد کسب و کار، افزایش درآمد و سودآوری است. یک بیزینس کوچ حرفهای به خوبی راهکارهای رسیدن به این هدف را میداند و میتواند تغیراتی را اعمال کند که درآمد شما در طول سال چندین برابر شود.برنامهریزی مالی هوشمندانه یعنی اینکه بصورت حساب شده و روی اصول برای کسب و کار خود هزینه کنید شاید شما صاحب یک مجموعه با در آمد و سود بسیار بسیار بالایی باشید اما راه اصولی درآمد در کسب و کار اطلاعاتی ندارید نتایج رشد و توسعه در کسب و کار هنری است که فقط و فقط یک مربی کسب و کار خوب میتواند آن را به شما آموزش دهد . این برنامهریزی میتواند از بودجه بسیار کم تا خدمات و محصولات جدید باشد.
فعالیت های موثر و هوشمندانه را برای اهداف خود را مشخص کنید .
افراد در نهایت همان کاری را انجام می دهند که می خواهند. اقدام اول شما برای خود و کسب و کارتان نیز به آنچه می خواهید برمی گردد. در این میان، مربی کسب و کار به طور دقیق مشخص می کند که شما چه میخواهید. میان این ها تفاوت هایی وجود دارد. یکی از مزیت های بیزینس کوچینگ، در واقع بیرون کشیدن ایده ها و مسائل از داخل قلب صاحبان کسب و کار است.
تصمیم های بهتری را برای خود و کسب و کار بگیرید
مربی کسب و کار با دانش مهارت هایی که دارد در بیزینس کوچینگ و مسائل کسب و کارهای مختلف، می تواند راهکار های بهتر را از میان مجموعه آن ها انتخاب کند. ایده هایی که سود و منفعت داشته باشند و در عین حال با کسب و کار مربوطه باشند، اما به این معنی نباشد که خصومت شخصی یا جهت گیری خاصی در آن وجود داشته باشد. مهم این است که شما در مورد ایده های خلاقانه خود و مسائل کسب و کار با چه کسی حرف بزنید که توانایی لازم داشته باشد.
حالا از نکته طلایی در بیزینس کوچ حرفه ای نکته مهم در اینجاست که کدام یک از گزینه های زیر را باید انتخاب کنیم؟ آیا در جایگاه یک مدیر کسب و کار میتوانیم به درستی تشخیص دهیم که کدام راهکار ها برای رشد کسب و کار مناسب است ؟ یا باید حتما از یک کوچ و مربی حرفه ای کمک بگیریم؟ برای پاسخ به این سوالات در ادامه مطالب در این مقاله با ما همراه باشید.
آیا واقعاً بیزینس کوچینگ به رشد و توسعه کسب و کار کمک میکند؟ چطور؟
باور نکردنی است که مدیر و صاحب یک کسب و کار باشید و روزانه به رشد و توسعه آن فکر نکنید. هر مدیری دوست دارد در کسب و کار خود رشد کند و بتواند شرایطی بهتر از شرایط گذشته را فراهم کند. اما این مسئله نباید در حد یک آرزو یا هدف باقی بماند. تعداد زیادی از مدیران چون از آینده خود خبر ندارند، تمایل به ریسک کردن ندارند، البته شرایط در حال حاضر باعث شده که نتوانند تصمیمهای درستی بگیرند.برای اینکه بتوانید کسب و کار خودتان را روزانه ارتقا دهید و شاهد رشد آن باشید، راهکار های بسیار زیادی وجود دارد. اما اینکه کدام یک از آن ها بهترین گزینه برای شما باشد، موضوعی است که به راحتی نمیتوان آن را انتخاب کرد. اما بهتر است قبل از هرچیزی بدانید، رشد و توسعه کسب و کار چیست؟
رشد و توسعه کسب و کار
رشد و توسعه کسب و کار تعریف پیچیده و نامفهومی ندارد. رشد و توسعه را می توان به همه اقدامات، تدابیر و طرز فکر های مثبت بیان کرد که برای بهتر دیده شدن و توسعه کسب و کارتان در نظر میگیرید. اما برعکس این تعریف ساده، اجرای پیچیده و سختی دارد و هر کسی به تنهایی نمیتواند به راحتی رشد و توسعه کسب و کار دسترسی پیدا کند. برای اینکه بتوانید همیشه بهتر و بهتر از قبل باشید، باید روشهای مختلفی را در نظر بگیرید. اما فراموش نکنید که بیزینس کوچینگ، راهکاری از همه بهتر است که جامعتر و می تواند تاثیر گذار باشد.
راهکارهای رشد و توسعه کسب و کار
همانطور که در مقالات بالا گفته شد، برای رشد و توسعه کسب و کار راهکار های بسیار مختلفی وجود دارد. اما بسیاری از صاحبان کسب و کار در انتخاب درست این راهکار ها یا انجام فرآیند لازم دچار مشکل میشوند و در نتیجه نه تنها کسب و کارشان رشد نمیکند، بلکه کوچکترین اشتباه آن ها باعث میشود تا ضرر های جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد ؟
از جمله بهترین راهکار های موجود برای رشد و توسعه در کسب و کار میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
-
افتتاح شعبه جدید
-
عرضه محصولات جدید با تنوع بالا
-
ایجاد نمایندگی در سراسر ایران
-
حضور پر شور در بازارهای جدید
-
همکاری مشترک با سایر برند ها و مشاغل
-
استفاده از راهنمایی های بیزینس کوچینگ
-
بهکارگیری تکنولوژیهای جدید
-
در صورت امکان و با در نظر داشتن کسب و کار ها، ایجاد شعبه های مختلف در خارج از کشور
ارتباط میان صاحبان کسب و کار با مربیان کسب و کار
از نکته طلایی در بیزینس کوچ حرفه ای خیلی مهم است که شما با مربی کسب و کار خود ارتباط قوی و درستی برقرار کنید. اولین نکته مهم در بیزینس کوچینگ داشتن تعهد دوطرفه میان مربی و صاحبان کسب و کار است. این یک قرارداد دو طرفه است که هر دو طرف برای رسیدن به اهداف بلندمدت باید پرانرژی و قدرتمند باشند. اگر می خواهید با مربی کسب و کار خود ارتباط موثر و مناسب داشته باشید در ادامه مطلب موارد زیر را مورد نظر داشته باشید:
احترام:
اعتماد:
هیچگاه بیزینس کوچینگ، بدون داشتن اعتماد میان دو طرف ، شکل نخواهد گرفت. شما به عنوان یک مربی کسب و کار باید اعتماد و نظر صاحب آن کسب و کار را جلب کنید.
همکاری دو طرفه :
یقینا زمانی می توانید به برنامه ریزی دقیق و اهداف خود برسید که با یکدیگر به پیش بروید. مانند خیابانی که هر دو از یک سمت در حال عبور از آن آن باشید، نه در سمت مخالف باهم! داشتن اخلاق حرفه ای که بخشی از آن همکاری همه جانبه گفته می شود، میان صاحبان و کوچ کسب و کار ضروری است.
توقعات نا به جا:
بیزینس کوچینگ کاملا واقع بین است. پس هیچ وقت انتظارهای دور از واقعیت را نداشته باشید. بسیار مهم است که ببا افکار مثبت با مسائل و ایده ها برخورد کنید.
گفتگوی حضوری :
صاحب کسب و کار باید به صورت مرتب و حداقل به صورت هفتگی با مربی کسب و کار خود ارتباط حضوری موثر داشته باشد. در این جلسات در مورد آنچه که قرار است اجرا شود و آنچه که به پیشرفت و توسعه کمک می کند گفت وگویی داشته باشند که این جلسات اگرچه زمان کوتاهی خواهد داشت اما کیفیت کسب و کارتان را بالا خواهد برد.
سوالات متداول در بیزینس کوچینگ:
بیزینس کوچینگ چه تفاوتی با منتورینگ دارد؟
منتورینگ به ارتباطی مانند ارتباط استاد و شاگرد گفته می شود که فرد به جهت ارتقا مهارت و کسب تجربه در کنار فردی با تجربه به نام استاد قرار می گیرد. این در حالی است که در بیزینس کوچینگ مراجعه کننده با کوچ یا مربی خود همراه و همگام می شود تا درطی فرآیندی توانمندی های خود را شناسایی و بهبود بخشد چه بسا ممکن است در راه رسیدن به هدف ها وجه تشابهی داشته باشند اما مسیر و عملکرد هر یک از آن ها متفاوت باشد.
چگونه بیزینس کوچینگ به رشد کسب و کار کمک می کند؟
بیزینس کوچینگ کسب و کار با تحلیل تجارت شما و اعضای آن مجموعه و همینطور تنظیم اهداف و فردی که به رشد حداکثری کسب و کار شما یاری می رساند و این مربوط به مدت همکاری و حضور مربی یا کوچ در کسب و کار شما نیست. رشدی که کوچینگ به تجارت شما اضافه می کند که در نهایت تاثیرات مثبت در دراز مدت مانند مهارت های موثر فردی در تجارت و کسب و کار ایجاد می کند.
آیا کسب و کارهای کوچک هم میتوانند از خدمات بیزینس کوچینگ استفاده کنند؟
اهمیتی ندارد که کسب و کارتان چقدر کسترده یا نو پا باشد بیزینس کوچینگ به شما در سرعت روند پیشرفت کمک شایانی خواهد کرد. این کمک ها می تواند به رشد مالی ، مدیریتی و … مرتبط باشد. مشکل عدیده ای که در دیگر شرکت های کوچک وجود دارد این است که تمایل به پرداخت هزینه های یک بیزینس کوچ نمی باشند یا آن را کاربردی نمی دانند. در هر برهه ای از بیزینس کوچینگ باشند تمایل دارند این ارتباط را به پایان برسانند اما این را بدانید که نرخ بازگشت سرمایه کوچینگ بسیار بالا بوده و رضایت مشتریان آن نزدیک به 98٪ میباشد.
در اولین ملاقات بیزینس کوچینگ چه میگذرد؟
مربی یا کوچ ترتیب یک ملاقات معارفه را میدهد و در آن قرار سؤالهای بسیار متعددی درباره کسب و کار و زندگی مراجعه کننده می پرسد. این گفتگو چیزی در حدود 2 ساعت زمان می برد. بعضی از بیزینس کوچ ها پیش از شروع گفت و گوی معارفه یک پرسش نامه و یک قرارداد تهیه می کنند و از صاحب کسب و کار می خواهند به این پرسش ها پاسخ دهند و در صورت توافق قرارداد را امضا کنند. این جلسه معارفه اهمیت بسیار زیادی دارد چرا که در وهله اول شرایط جلسات کوچینگ و نوع همکاری بیزینس کوچ با صاحب کسب و کار را مشخص می شود
مسیر رشد تا ابد ادامه دارد..
بیزینس کوچ های حرفه ای در گفتگو با صاحبان کسب و کار، سعی می کنند به درک کلی از شرایط موجود و وضعیت موجود برسند. مربی صاحبان تجارت را برای شناخت توانمدی های درونی خودو غلبه بر موانع موجود بر سر راهشان و کمک به دستیابی موفقیتی ثابت، همراه و همگام می شوند. یک کوچ حرفه ای قادر است به گونه ای روند زندگی افراد را تغییر دهد که برای رشد پایدار و شکوفایی خود همواره انگیزه داشته باشد.
مسیر رشد تا ابد ادامه دارد..
بیزینس کوچ هایحرفه ای در گفتگو با صاحبان کسب و کار، سعی می کنند به درک کلی از شرایط موجود و وضعیت موجود برسند. مربی صاحبان تجارت را برای شناخت توانمدی های درونی خودو غلبه بر موانع موجود بر سر راهشان و کمک به دستیابی موفقیتی ثابت، همراه و همگام می شوند. یک کوچ حرفه ای قادر است به گونه ای روند زندگی افراد را تغییر دهد که برای رشد پایدار و شکوفایی خود همواره انگیزه داشته باشد.
نتیجه گیری
کوچ و بخصوص بیزینس کوچینگ و کاربرد آن در تجارت و کسب و کارهای گسترده و کوچک می آموزید که چگونه ارتقا و تسهیل گری توسط یک کوچ در کسب و کار اهمیت بالایی دارد و بیشتر تجارت یا کسب و کار ها موفق و برندهای نام آشنا، رشد خود را مدیون حضور کوچ های حرفه ای که کسب و کار آن ها را آنالیز و به کمک خودشان رشد داده اند هستند.
منبع: امیر ضیابخش
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.