مفهوم بیزینس کوچینگ چیست و چه کاربردی در توسعه کسب و کار دارد ؟
زندگی همه ما یک صفحه خالی است. خالی از هرگونه خط خوردگی و طرحی! ابعاد صفحه و نوع قلمی که می نویسم همان چیزی است که ما آن ها را انتخاب نمی کنیم. خانواده، حتی مکانی که در آن سکونت داریم، قدرت ذهنی و قدرت جسمی که با آن پا به این دنیا گذاشته ایم اما همچنان همان کاغذ سفید رو به روی ماست و منتظر است که با یک قلم هر طرح و نقشی را که در ذهنمان وجود دارد روی آن بکشیم. شما حق این را دارید که چطور زندگی خود را همان طور که می خواهید بسازید و داستان زندگی خود را بنویسید. شما تمایل دارید زندگیتان رو چگونه بسازید؟ این یکی از سوال های مهم و کلیدی که یک بیزینس کوچینگ از شما می پرسد و برای دستیابی به پاسخ این سوال با شما همراه و همگام می ماند. یک مربی حرفه ای با چند سوال به شما کمک می کند تا آن قسمت هایی از زندگید که فرمان دست خودتان نیست را بپذبیرید، خودتان رو بشناسید و بعد ادراکی را از دنیا و زندگیتان تکمیل کنید و با هر پاسخی که به مربی خود می دهید ، قسمتی از داستان شخصی شما در آن صفحه سفید است. مربی زندگی یا همان مربی بیزینس کوچینگ به عنوان یک همراه و دوست در کنار شماست تا ارزش ها و انتخاب هایتان رو بشناسید و بهترین انتخاب ها را زین پس داشته باشید.
تاثیر بیزینیس کوچ حرفه ای
عموما همه ما در مسیر زندگی هایمان گاها دچار بی تعادلی و آشفتگی می شویم و وابسته به چیز هایی هستیم که ممکن است سبب شود از تمامی اتفاقات و اهداف اطرافیانتان جا بمانید. همه ما آدم هایی هستیم که زمانی اشتباه می کنید احساس می کنید که تمام زندگی خود را از دست داده اید و سردرگم هستید. در این لحظه یه مربی بدون این که قضاوت یا بحثی کند، بدون هیچ حرف و یا نصیحتی و یا راه حلی، دوستانه در کنارمان قرار می گیرد و پا به پای حرف شما گوش جان می سپارد. یک مربی حرفه ای به گونه ای است که در این زمان و در این شرایط کلید طلایی زندگی را دست بگیرید. دوباره بر روی پای خود بایستید و دور از آشفتگی ها دوباره برای زندگی منحصر به فرد خود برنامه ریزی کند. زمانی که فکر می کنید زیر بار تمام مشکلات زندگی جان می دهید و تحمل این حجم از فشار روحی و وقایع را ندارید، یک مربی حرفه ای می تواند به شما یاری برساند تا از پیش آمدهای زندگی محکم تر شوید و شناخت و توانمندی های خود را پیدا کنید. گاهی اوقات نمی دانید به دنبال چه هستید؟ و در کدام مسیر می خواهید حرکت کنید، ممکن است در مسیر رسیدن به هدف هایتان با موانعی رو به رو شوید یا بسیار آهسته حرکت کنید و چه بسا ممکن است هدف هایتان را در نیمه ی راه رها کنید. در این شرایط یک مربی حرفه ای کوچ به شما کمک می کند موانعی که رسیدن به هدفتان شده است را کنار زده و منابع خودتان را شناسایی کنید و بر اساس آن برنامه ای مناسب برای رسیدن به هدف منحصر به فرد بنا کنید.
یک مربی حرفه ای به شما کمک می کند تا زندگی را از دید بالا ببینید و بهترین راه حل ممکن را برای کنار زدن از موانع پیدا کنید و با استفاده از تجربیات و مهارت های بین المللی به مراجعه کننده ها یاری می رساند تا کنترل و فرمان زندگی خودش را از دست دیگران گرفته و خودش کنترل و در حقیقت تسلط بیشتری روی زندگی داشته باشد و با پذیرفتن مسئولیت های فردی به نشاط و شادکامی برسد. با کمک گرفتن از یک بیزینس کوچ یا مربی زندگی می توانید به آسانی و از داشتن نشاط و شادکامی لذت ببرید.
بیزینس کوچینگ چیست ؟
کوچینگ روان شناسی یا مشاوره نیست کوچینگ راهکارهایی از قبل تعیین شده و نمونه کاملی است که مرجعی ندارد و افراد با توجه به خواسته ها بر اساس مشکلات خود نیاز دارد که با راهکارهای مناسب خود را پیدا کند. مربی یا همان کوچ برای رسیدن به آن هدف های موثر برنامه ریزی می کند. بیزینس کوچینگ واژه ای همه گیر شده است که کوچینگ های سازمانی و کسب و کارها اشاره دارد. این حرفه توسط کوچ یا مربی های داخلی سازمان و خارجی سازمان ها انجام می شود که با عنوان های بسیار متنوعی معرفی می شوند که شامل کوچ شرکتی، کوچ مدیران، کوچ اجرائی، کوچ رهبری، کوچ توسعه سازمانی به دور از این افراد متخصص، بیزینس کوچ ها با همان مربی زندگی تعریف می شوند.
آیا تعریف دیگری از بیزینس کوچینگ وجود دارد؟
در بخش دوم از سوال کوچینگ چیست، درباره افرادی صحبت می کنیم که می خواهند وارد فرایند کوچینگ شوند و درجستجوی تغییر هستند. اغلب این افراد در جستجوی چیزی هستند که خلا آن را در زندگی احساس می کنند معمولا این افراد به سراغ خواسته هایشان می روند اما با سرعت کم یا بصورت کاملا اتفاقی فقط در جستجوی آن هستند و چه بسا نمی دانند در جست و جوی چه چیزی هستند. بنابراین این اشخاص به یاری یک مربی نیاز دارد و به کمک مربی یا کوچ می تواند راه حلی برای مشکل خود بیابد. این یک دغدغه برای افراد خاصی نیست اگر دقت کنید با شروع دوران پندمی کووید 19 یا کرونا این دغدغه و نگرانی ها به یک نگرانی جامع تبدیل شده که بسیاری از افراد در هر زمینه ای دچار لطمه هایی شده اند، مربی یا کوچ چه راه حلی را ارائه می دهد؟ کاری که یک کوچ انجام می دهد این است که مراجعه کننده چه خواسته هایی دارد؟ و یکی از تفاوت های آشکار کوچینگ با سایر حرفه ها این است که کوچ باید بداند مراجعه کننده در حال حاضر در چه وضعیتی قرار دارد؟ و یا برای رسیدن به چه اهدافی تلاش می کند؟
زمانی که کوچ متوجه خواسته های مراجعه کننده می شود با ابزارهایی که دارد و محیط دوستانه و پل ارتباطی که ایجاد کرده، افراد را به جهت یاری سمت خود فرا می خواند و در حقیقت کوچ قدم هایی به سویی که مراجعه کننده تمایل دارد ایجاد می کند. چه بسا این قدم ها همراه و همگام با تشویق و قدردانی همراه می باشد و تمام مهارت ها کمک می کند که مراجعه کننده ها به سمت و سوی قوت قلب و استعداد های خود را بیشتر می شناسند و اقدام به برنامه ریزی برای دست یافتن به خواسته مراجعه کننده کامل می شود. تنها کاری که مراجعه کننده انجام می دهد این است که برای داشتن یک زندگی منحصر به فرد اقدام می کند و یک شخصی را در کنار او همگام است که می داند آن فرد (مربی یا کوچ ) در تمام طول مسیر همراه او خواهد ماند و هر زمانی که بخواهد می تواند از او کمک بگیرد. عده ای از افراد هستند که بیزینس کوچینگ یا کوچ را مانند یک مدرسی است که درسی را آموزش می دهد و شما پس از خارج شدن از گفتگویی که مربی برایتان ایجاد کرده است دوباره به عادت های نادرست زندگی خود بر می گردید.
کوچینگ مناسب برای چه افرادی می باشد؟
بسیاری از افرادی که وقتی در دوره کوچینگ شرکت می کنند و دارای درگیری های ذهنی بالایی هستند که همین موضوع مانع از تلاش برای رسیدن به خواسته های آن ها می شود. آن ها از زاویه دیگری به مشکلات خود در زندگی نگاه می کنند. وقتی افراد می آموزند که چگونه به کمک راه حل هایی ذهنیت خود را دسته بندی کنند، در زمینه مسائل و مشکلات خود به راهکار های های لازم دست پیدا می کنند و همچنین سبب می شود که به دیگران نیز می کنند تا بقیه هم مانند خودشان به این آگاهی و ذهنیت برتر دست یایند. افراد وقتی در دوره های کوچینگ شرکت می کنند می آموزند که چگونه ریشه اصلی مشکلات خود را پیدا کنند به همین علت به یک فرمول منحصر به فرد می رسند که می توان به کمک آن مسائل و مشکلات را به درستی شناخت و آن را حل کنند. مربی یا کوچ روانشناس نیست که شما را به راه حل های درمانی ببرد و بخواهد مشکلات گذشته را حل کند. یک کوچ درست در زمانی شما را می بیند ابر قدرت هستید؛ یعنی دقیقا همین الآن شما و درست زمانی که قصد دارید بیش از این جایگاهی که هستید ابر قدرت شوید و همچنین کوچ یک منتور هم نیست که بخواهد تجربیاتش را به اجبار برای استفاده به شما بگوید. یک کوچ مشاور هم نیست چون قرار نیست به شما گوشزد کند چه کاری را انجام دهید یا انجام ندهید، بلکه این شخص به عنوان یک کوچ قرار است طی ابزار هایی که در کوچینگ وجود دارد یک پل ارتباطی که در اینجا ایجادشده، تا بعد درونی شما را بایک جرقه انفجاری ایجاد کند تا ببینید و بخواهید که برای هدفتان به پا خیزید.
تعاریف بسیار زیاد و متفاوتی وجود دارند که از دیدگاه یک مربی یا کوچ این دو عامل عموما زمانی اتفاق می افتد که تعریف دقیق کوچینگ با مضمون مشاوره و منتورینگ ادغام شود. این دو عامل بسیار آشکار است که افراد به طور ذاتی و طبیعی تمایل به برقراری ارتباط با یک کوچ را دارند که زمینه کاری او مرتبط با بیزینس کوچینگ باشد. به طور مثال یک مدیر فروش تمایل دارد که با یک کوچ که سابقه بسیار بالا و موفقی که در زمینه مدیریت فروش دارد گفتگو کند و افراد بسیار زیادی از کوچ می خواهند که تجربیات و پیشنهادی در این زمینه را در اختیار او قرار دهد که چنین درخواستی مشابه به دریافت مشاوره و یا منتورینگ می باشد. این موضوع کاملاً طبیعی است که چه بسا ممکن است افراد اطلاعات بسیار پایینی در زمینه عملکرد بیزینس کوچینگ داشته و بیشتر بر نتایج و خواسته های شخصی وی متمرکز باشد. وظیفه یک شخص به عنوان یک کوچ حرفه ای این است که افراد را از حرفه ای که دارند آگاه سازند و در این رابطه با او گفتگوی متعددی داشته باشد که بتواند فراتر از دید یک خدمت کوچینگ ارائه دهند.
آیا تا به حال فکر کردید برای رشد و توسعه کسب و کار به یک بیزینس کوچ نیاز دارید؟
بیزینس کوچینگ سبب افزایش درآمد در کسب و کار می شود. یک بیزینس کوچ مانند یک نقشه؛ راهکارها را برایتان ترسیم می کند و این قابلیت را فراهم می کند تا در مسیر درست موفقیت قدم بگذارید. بیزینس کوچ به آسانی و به زبانی ساده به شما آموزش می دهند که چطور یک مدیر موفق و کارآمد باشید و چطور بازدهی و عملکرد خود در کسب و کار را افزایش دهید. فرقی نمی کند که صاحب چه نوع کسب و کاری هستید که مشکلات بسیار عدیده ای دارد یا یک کسب و کار موفق که قرار است بیش از این موفق تر شود، اهمیتی ندارد که کارتان را تازه شروع کرده اید یا در اواسط راه هستید و بی تجربه هم نیستید، اگر یک شرکت کوچک و تازه تاسیس کرده اید یا صاحب یک برند بزرگ و خوش نام یا صاحب بیزینس کوچینگی که می تواند به رشد و ارتقای روزانه شما به کسب و کار شما کمک شایانی می کند.
بیزینس کوچینگ چه مزایایی دارد؟
در یک جمله نمی توان بیزنس کوچینگ را در مشخص کردن و رسیدن به اهداف خلاصه کرد، کوچینگ مسیری در کسب و کار شما را در رسیدن به اهداف یاری می کند،
- مناسب ترین افراد را انتخاب می کند.
- مانند یک نقشه راهی را برای شما طراحی می کند.
- یک محیط منحصر به فرد برای رشد و ترقی پرسنل مهیا می کند.
- باورها را شناسایی می کند.
- ممکن است شما را محدود و از انجام بسیاری از کارها جلوگیری کند.
- هر عاملی که سد راهتان شده است را از سر راهتان برمی دارد .
- بر اساس موقعیتی که در آن قرار دارید یک استراتژی تعیین می کند.
- مهارت های رهبری را ارتقا می دهد.
- ذهنیت و دیدگاه بهتری از کسب و کار ایجاد می کند.
- کسب و کار را مطابق با ارزش ها و هدف های شخص تعیین می کند.
- افراد را از نظر کارایی و بازدهی بالا پرورش می دهد.
- افراد را مسئولیت پذیر و وقت شناس می کند.
- انگیزه دادن و تشویق از مهم ترین عناصر بیزینس کوچینگ به حساب می آید.
- بیزینس کوچینگ آموزه هایی است که به پیشرفت شما در کسب و کار یاری می رساند.
- سبب می شود در کمترین زمان به بالاترین میزان بازدهی برسید.
- می توانید خالق یک ایده باشید و آن را اجرا کنید.
- با استفاده از ابزار های کوچینگ می توانید سیستم سازی کنید.
- به افراد کمک می کند تا موفق شوند و به اهداف تجاری خود برسند.
- یک کوچ تشخیص دهند چه چیزهایی در اولویت قرار بگیرند.
- یک مربی هدف های ارزشمندی را ایجاد کنند.
- یک بیزینس کوچینگ ساختارهایی را تنظیم می کند تا به موفقیت خود برسد.
- دیدگاه افراد را در برابر محدودیت ها به چالش می کشد.
- بیزینس کوچینگ هنر تسهیل، یادگیری، توسعه و عملکرد یک فرد است.
- یافتن مشکلات در کسب و کار
- اصلاح عادت های غلط در کسب و کار
- فرآیند مدیریت را برنامه ریزی می کند.
- نتایج را بررسی می کند تا در راستای اهداف سازمان گام بردارید.
- تاثیرات مثبت در سبک زندگی
- کمک به ایجاد و بهبود اعتماد به نفس
- افزایش خودآگاهی و حس پذیرش مسئولیت
بیزینس کوچینگ چه کمکی به صاحبان کسب و کار می کند؟
بسیاری از افراد تصور می کنند که بیزینس کوچینگ فقط برای کسب و کارهایی مناسب است که با مشکل مواجه هستند و برای عبورکردن از این وضعیت به کمک نیاز دارند. و این در حالی است که بیزینس کوچینگ محیطی را فراهم می کند که صاحب کسب و کار مشکلات را به یک فرصت به جهت ارتقای کارایی سازمان تبدیل می کند. اغلب افرادی که صاحب کسب و کار هستند به دنبال توصیه هایی کاملاً تخصصی و با دیدگاهی واضح تر و واقع گرا نسبت به یک کسب و کار منحصر به فرد داشته باشد و برای از میان برداشتن هرگونه موانع و مشکلات راهکاری پیدا کند. اطمینان خاطر داشته باشید که یک بیزینس کوچ حرفه ای این توانایی را دارد که مشکلات در کسب و کار شما را شناسایی کند، اما چه کسی این توانایی را دارد که شما به تنهایی به یک راهکار مناسب برسید؟!
بیزینس کوچینگ شامل چه فرآیند هایی می باشد ؟
بیزینس کوچینگ به شما کمک می کند تا ببینید امروز در چه جایگاه و مرتبه ای قرار دارید و قصد دارید در آینده به چه جایگاهی برسید و برای رسیدن به این قدرت چه کارهایی را باید و نباید انجام دهید. کوچینگ در طی 10 فرآیند انجام می شود :
- اولین قدم در بیزینس کوچینگ تعیین کردن خواسته ها و هدف است.
- گام دوم در پی جست و جوی نقطه قوت و نقطه ارتقا کسب و کارتان باشید.
- قدرت مند باشید تا به قله رشد کسب و کار و چه بسا هدفتان دست یابید.
- قدم سوم برنامه ای را طراحی کنید تا برای رسیدن به اهدافتان اقداماتی انجام دهید.
- قدم چهارم لازم است در پایان میزان پیشرفت حاصل از رسیدن به هدف را بسنجید.
- قدم پنجم بیزینس کوچ و صاحب کسب و کار بر اساس یک برنامه ای منظم با یکدیگر گفتگو می کنند.
- قدم ششم تمامی برنامه ها یا توافقاتی که در جلسه تعیین شده ارزیابی شود.
- قدم هفتم هدف های صاحب کسب و کار به جهت ارتقا کار و تجارت در دوره بعدی کوچینگ تعیین شود.
- قدم هشتم برنامه ای برای بر آورده شدن اهداف در دوره بعدی کوچینگ طراحی شود.
- قدم نهم بین کار و زندگی صاحب کسب و کار تعادل و توازن ایجاد شود.
- قدم دهم و در پایان صاحب کسب و کار با رعایت تمام این فرآیندها به رشد چشمگیری از پیشرفت در تجارت خود خواهد بود.
مهمترین عنصر در یک رابطه کوچینگ چیست؟
عنصر کلیدی در برقراری ارتباطی مؤثر میان مراجعه کننده و بیزینس کوچینگ تعهد در هر دو طرف برقرار است .طرفین باید مشتاق برقراری ارتباط باشند و زمان کافی صرف گفتگو و بررسی کنند تا اعتماد بین دو طرف را به دست آورند و یک رابطه خوب برقرار کنند. از دیگر ویژگی های لازم که کمک به کیفیت یک رابطه می باشد می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- احترام: احترام گذاشتن در نتیجه تشخیص دانش ها، مهارت و توانمندی های مربی یا کوچ است که به درخواست مراجعه کننده برای توسعه دادن قابلیت ها و تجربه به دست می آید.
- اعتماد: اعتماد بخشی از ارتباط، در دسترس بودن، قابل پیش بینی بودن برنامه های از قبل تعیین شده و حس وفاداری میان کوچ و مراجعه کننده به وجود میآید.
- ایجاد همکاری کوچ و مراجعه کننده : کوچ و مراجعه کننده باید به گونه ای گفتگو کنند که طرفین مانند شریک حرفهای و تجارت نمی باشند.
- انتظارات و توقعات از کوچ : مربی یا کوچ شما را تشویق می کند که برای خود هدف هایی را مشخص کنید که واقع بینانه و دست یافتنی در ارتباط با کسب و کار باشند.
- زمان: در یک رابطه میان کوچ و صاحب یک کسب و کار، زمان از مهم ترین عنصر هایی است که هر دو در یک زمان تعیین شده را به جهت گفتگو ها در نظر می گیرند، در ابتدا این گفتگو ها باید یک یا دو بار در طول هفته باشد.
مخاطبان بیزینس کوچینگ چه کسانی هستند؟
بیزینس کوچینگ مناسب برای مدیر عامل ها، مدیران ارشد، صاحب کسب و کار ها، کارآفرینان برتر و همه افرادی که تصمیم به توسعه و تعغیر در تجارت خود را دارند یا افرادی که می دانند چه خواسته ای دارند و با آغوش باز به استقبال هدف و تغییرات می روند. در این حالت مربی کوچ به آن ها کمک خواهد کرد تا برای خود اهدافی منحصر به فرد و رشد قابل توجه و مدیریت عالی تری داشته باشند تا بتوانند بهتر تصمیم بگیرند که چگونه عملکرد بهتری از خود به جای بگذارند و در روابطشان بهبود بخشند.
سوالات متداول در بیزینس کوچینگ:
بیزینس کوچینگ چه تفاوتی با منتورینگ دارد؟
منتورینگ به ارتباطی مانند ارتباط استاد و شاگرد گفته می شود که فرد به جهت ارتقا مهارت و کسب تجربه در کنار فردی با تجربه به نام استاد قرار می گیرد. این در حالی است که در بیزینس کوچینگ مراجعه کننده با کوچ یا مربی خود همراه و همگام می شود تا درطی فرآیندی توانمندی های خود را شناسایی و بهبود بخشد چه بسا ممکن است در راه رسیدن به هدف ها وجه تشابهی داشته باشند اما مسیر و عملکرد هر یک از آن ها متفاوت باشد.
چگونه بیزینس کوچینگ به رشد کسب و کار کمک می کند؟
بیزینس کوچینگ کسب و کار با تحلیل تجارت شما و اعضای آن مجموعه و همینطور تنظیم اهداف و فردی که به رشد حداکثری کسب و کار شما یاری می رساند و این مربوط به مدت همکاری و حضور مربی یا کوچ در کسب و کار شما نیست. رشدی که کوچینگ به تجارت شما اضافه می کند که در نهایت تاثیرات مثبت در دراز مدت مانند مهارت های موثر فردی در تجارت و کسب و کار ایجاد می کند.
آیا کسب و کارهای کوچک هم میتوانند از خدمات بیزینس کوچینگ استفاده کنند؟
اهمیتی ندارد که کسب و کارتان چقدر کسترده یا نو پا باشد بیزینس کوچینگ به شما در سرعت روند پیشرفت کمک شایانی خواهد کرد. این کمک ها می تواند به رشد مالی ، مدیریتی و … مرتبط باشد. مشکل عدیده ای که در دیگر شرکت های کوچک وجود دارد این است که تمایل به پرداخت هزینه های یک بیزینس کوچ نمی باشند یا آن را کاربردی نمی دانند. در هر برهه ای از بیزینس کوچینگ باشند تمایل دارند این ارتباط را به پایان برسانند اما این را بدانید که نرخ بازگشت سرمایه کوچینگ بسیار بالا بوده و رضایت مشتریان آن نزدیک به 98٪ میباشد.
در اولین ملاقات بیزینس کوچینگ چه میگذرد؟
مربی یا کوچ ترتیب یک ملاقات معارفه را میدهد و در آن قرار سؤالهای بسیار متعددی درباره کسب و کار و زندگی مراجعه کننده می پرسد. این گفتگو چیزی در حدود 2 ساعت زمان می برد. بعضی از بیزینس کوچ ها پیش از شروع گفت و گوی معارفه یک پرسش نامه و یک قرارداد تهیه می کنند و از صاحب کسب و کار می خواهند به این پرسش ها پاسخ دهند و در صورت توافق قرارداد را امضا کنند. این جلسه معارفه اهمیت بسیار زیادی دارد چرا که در وهله اول شرایط جلسات کوچینگ و نوع همکاری بیزینس کوچ با صاحب کسب و کار را مشخص می شود.
سوالات متداول در بیزینس کوچینگ:
بیزینس کوچینگ چه تفاوتی با منتورینگ دارد؟
منتورینگ به ارتباطی مانند ارتباط استاد و شاگرد گفته می شود که فرد به جهت ارتقا مهارت و کسب تجربه در کنار فردی با تجربه به نام استاد قرار می گیرد. این در حالی است که در بیزینس کوچینگ مراجعه کننده با کوچ یا مربی خود همراه و همگام می شود تا درطی فرآیندی توانمندی های خود را شناسایی و بهبود بخشد چه بسا ممکن است در راه رسیدن به هدف ها وجه تشابهی داشته باشند اما مسیر و عملکرد هر یک از آن ها متفاوت باشد.
چگونه بیزینس کوچینگ به رشد کسب و کار کمک می کند؟
بیزینس کوچینگ کسب و کار با تحلیل تجارت شما و اعضای آن مجموعه و همینطور تنظیم اهداف و فردی که به رشد حداکثری کسب و کار شما یاری می رساند و این مربوط به مدت همکاری و حضور مربی یا کوچ در کسب و کار شما نیست. رشدی که کوچینگ به تجارت شما اضافه می کند که در نهایت تاثیرات مثبت در دراز مدت مانند مهارت های موثر فردی در تجارت و کسب و کار ایجاد می کند.
آیا کسب و کارهای کوچک هم میتوانند از خدمات بیزینس کوچینگ استفاده کنند؟
اهمیتی ندارد که کسب و کارتان چقدر کسترده یا نو پا باشد بیزینس کوچینگ به شما در سرعت روند پیشرفت کمک شایانی خواهد کرد. این کمک ها می تواند به رشد مالی ، مدیریتی و … مرتبط باشد. مشکل عدیده ای که در دیگر شرکت های کوچک وجود دارد این است که تمایل به پرداخت هزینه های یک بیزینس کوچ نمی باشند یا آن را کاربردی نمی دانند. در هر برهه ای از بیزینس کوچینگ باشند تمایل دارند این ارتباط را به پایان برسانند اما این را بدانید که نرخ بازگشت سرمایه کوچینگ بسیار بالا بوده و رضایت مشتریان آن نزدیک به 98٪ میباشد.
در اولین ملاقات بیزینس کوچینگ چه میگذرد؟
مربی یا کوچ ترتیب یک ملاقات معارفه را میدهد و در آن قرار سؤالهای بسیار متعددی درباره کسب و کار و زندگی مراجعه کننده می پرسد. این گفتگو چیزی در حدود 2 ساعت زمان می برد. بعضی از بیزینس کوچ ها پیش از شروع گفت و گوی معارفه یک پرسش نامه و یک قرارداد تهیه می کنند و از صاحب کسب و کار می خواهند به این پرسش ها پاسخ دهند و در صورت توافق قرارداد را امضا کنند. این جلسه معارفه اهمیت بسیار زیادی دارد چرا که در وهله اول شرایط جلسات کوچینگ و نوع همکاری بیزینس کوچ با صاحب کسب و کار را مشخص می شود
مسیر رشد تا ابد ادامه دارد..
بیزینس کوچ های حرفه ای در گفتگو با صاحبان کسب و کار، سعی می کنند به درک کلی از شرایط موجود و وضعیت موجود برسند. مربی صاحبان تجارت را برای شناخت توانمدی های درونی خودو غلبه بر موانع موجود بر سر راهشان و کمک به دستیابی موفقیتی ثابت، همراه و همگام می شوند. یک کوچ حرفه ای قادر است به گونه ای روند زندگی افراد را تغییر دهد که برای رشد پایدار و شکوفایی خود همواره انگیزه داشته باشد.
مسیر رشد تا ابد ادامه دارد..
بیزینس کوچ های حرفه ای در گفتگو با صاحبان کسب و کار، سعی می کنند به درک کلی از شرایط موجود و وضعیت موجود برسند. مربی صاحبان تجارت را برای شناخت توانمدی های درونی خودو غلبه بر موانع موجود بر سر راهشان و کمک به دستیابی موفقیتی ثابت، همراه و همگام می شوند. یک کوچ حرفه ای قادر است به گونه ای روند زندگی افراد را تغییر دهد که برای رشد پایدار و شکوفایی خود همواره انگیزه داشته باشد.
نتیجه گیری
کوچ و بخصوص بیزینس کوچینگ و کاربرد آن در تجارت و کسب و کارهای گسترده و کوچک می آموزید که چگونه ارتقا و تسهیل گری توسط یک کوچ در کسب و کار اهمیت بالایی دارد و بیشتر تجارت یا کسب و کار ها موفق و برندهای نام آشنا، رشد خود را مدیون حضور کوچ های حرفه ای که کسب و کار آن ها را آنالیز و به کمک خودشان رشد داده اند هستند.
منبع: امیر ضیابخش
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.