۱۰ مدل و تکنیک کوچینگ برای کمک به مشتریان خود برای موفقیت :کوچینگ و راهنمایی با کیفیت اغلب در قلب بسیاری از داستان های موفقیت در هر شغل یا کسب و کاری قرار دارند. هر مربی رویکرد منحصر به فرد خود را دارد، اما استراتژی هایی وجود دارد که هرکسی می تواند یاد بگیرد تا انگیزه و مربی بهتری شود.
۱۰ مدل و تکنیک کوچینگ برای کمک به مشتریان خود برای موفقیت
از سوی دیگر، روش های ناکارآمدی نیز برای کوچینگ وجود دارد. اگر در نهایت از یک استراتژی ناکارآمد استفاده کنید، ممکن است تعجب کنید که آیا کوچینگ مزایای واقعی دارد یا خیر.
بدون استراتژی های مناسب، کوچینگ شما می تواند کاملاً بی فایده باشد. با این حال، خبر خوبی وجود دارد: شکلهای برتر کوچینگ در هر صنعتی به راحتی قابل پیگیری و اجرا هستند.
در این مقاله نمونه هایی از مدل های کوچینگ را از متخصصان حرفه ای در اختیار شما قرار می دهیم. پس از درک این نکات، برای شروع یک سفر کوچینگ به خوبی مجهز خواهید شد.
نظریه پشت مدل های کوچینگ
تعدادی مدل شغلی و کوچینگ زندگی وجود دارد، اما همه آنها تا حدودی هدف مشابهی دارند. هدف کوچینگ بهبود زندگی افراد به نحوی است، خواه از طریق کمک به آنها در ایجاد اعتماد به نفس درونی یا پیگیری علایق شغلی خود باشد.
یک مربی حرفه ای به افراد کمک می کند تا مشخص کنند که در حال حاضر در کجای حرفه خود قرار دارند و سپس از استراتژی هایی برای کمک به آن فرد برای دستیابی به اهداف کوچینگ خود استفاده می کند. به طور کلی، هر چارچوب مدل کوچینگ چند شباهت دارد.
مدل های کوچینگ – نظریه
آنها معمولاً از مراحل زیر تشکیل می شوند: ایجاد یک هدف شخصی یا شغلی، درک موقعیت فعلی فرد، بررسی گزینه های بالقوه برای دستیابی به آن هدف، تعیین موانع احتمالی موفقیت، و در نهایت تهیه پیش نویس یک برنامه اقدام و ارزیابی مجدد آن به طور مداوم. از آنجا، هر مربی پیچش های خود را به این طرح کلی اضافه می کند.
۱۰ مدل و تکنیک کوچینگ موثر
مدل کوچینگ رشد
این احتمالاً مشهورترین مدل کوچینگ است که برای اولین بار توسط جان ویتمور ایجاد شد. چهار مرحله اصلی شامل این مدل می شود: انتخاب یک هدف، تجزیه و تحلیل مهارت های فعلی خود، تعیین گزینه های رسیدن به هدف، و در نهایت انتخاب بهترین گزینه و تعهد به آن.
مدل GROW را می توان به راحتی به خاطر آورد، زیرا مخفف آن عبارت است از: هدف، واقعیت، گزینه ها و جمع بندی. در صورت لزوم می توانید به راحتی هر یک از این مراحل را دوباره مرور کنید.
مدل کوچینگ OSKAR
این مدل (که گاهی اوقات مدل کوچینگ OSCAR نامیده می شود) از رویکردهای متمرکز بر راه حل قبلی سرچشمه می گیرد. به جای مشکلات بر راه حل ها تمرکز می کند.
پنج مرحله برای این تکنیک وجود دارد: نتیجه (ارزیابی طول جلسات کوچینگ شما، مدت زمانی که فرد برای رسیدن به یک هدف باید کار کند)، مقیاس بندی (ارزیابی میزان فاصله مشتری نسبت به اهدافش)، دانش درک مهارت های مورد نیاز برای رسیدن به هدف)، اقدام (برداشتن گام برای رسیدن به هدف/تعهد به اقدام)، و در نهایت بازنگری (بهینه سازی استراتژی).
مدل کوچینگ CLEAR
این مدل در ابتدا توسط پیتر هاوکینز ساخته شد. بر کمک به مشتریان برای درک واقعی اهدافشان تمرکز دارد. در کوچینگ CLEAR باید به صحبت های مشتری گوش دهید تا نقاط قوت و ضعف او را درک کنید.
سپس، راههای بالقوه برای اقدام و ایجاد برنامهای برای دستیابی به نتیجه مطلوب را بررسی کنید. در نهایت، از مشتریان خود در مورد چگونگی بهبود جلسات کوچینگ آینده بازخورد بخواهید.
مدل کوچینگ STEPPA
STEPPA که توسط آنگوس مکلئود، یکی از پیشگامان کوچینگ توسعه داده شده است، مخفف سوژه، هدف، احساس، ادراک، برنامه، سرعت و عمل است. هنگام کوچینگ افراد با این روش، ابتدا اهداف و مهارت های آنها را مشخص کنید.
سپس، یک هدف SMART تعیین کنید. در این مدل از احساسات به نفع خود استفاده کنید. کوچ ها مشتریان را در بهترین راه برای رسیدن به یک هدف راهنمایی می کنند و بعداً یک برنامه گام به گام برای ادامه رو به جلو ایجاد می کنند. از آنجایی که برنامه ریزی کامل غیرممکن است، سازگاری با محیط خود نیز توسط مربیان STEPPA آموزش داده و تشویق می شود.
کوچ حذف بلوک
این نوع کوچینگ زمانی موثرتر است که افراد مطمئن نباشند، مضطرب باشند یا نسبت به رشد مقاوم باشند. معمولاً این باعث می شود افراد منفی فکر کنند و اهداف خود را رها کنند.
مربیان برای القای اعتماد به مشتریان خود و غلبه بر هر چالش بالقوه ای که در طول سفر خود با آن مواجه می شوند تلاش می کنند.
مدل کوچینگ سه بعدی
این نوع کوچینگ به افراد کمک می کند تا تعیین کنند که واقعاً در زندگی و در حرفه خود چه می خواهند. همچنین به افراد کمک می کند تا نقاط قوت و استعدادهای منحصر به فرد خود را شناسایی کنند.
سپس، کوچ ها تلاش می کنند تا با کمک نقاط قوت موجود، راه هایی برای دستیابی به اهدافی که مشتریان برای خود تعیین کرده اند، بیابند.
نوآوری مدل کوچینگ
کسب و کار کوچینگ چیزی است که این مدل روی آن تمرکز دارد. این مربیان از کار با مبتکران و کارآفرینان لذت می برند، بنابراین ممکن است بهترین مدل برای کوچینگ تیمی نباشد.
این بر روی راحت کردن مردم با خطر / ناشناخته، آزمایش، خلاقیت و نوآوری تمرکز دارد.
مدل تفکر بزرگتر
در این رویکرد به کوچینگ، مشتریان برای دستیابی به بیش از آنچه که تا به حال فکر می کردند به چالش کشیده می شوند.
مربیان اعتماد به نفس افراد را تقویت می کنند و روی راحتی مشتریان خود در محیط های ناراحت کننده کار می کنند. مشتری همچنین روش های تفکر خود را گسترش می دهد و دیدگاه های جدیدی را می آموزد.
مدل کوچینگ شیفت
گاهی اوقات، افراد برای اینکه به طور موثرتر مربی شوند، نیاز به تغییر ذهنیت دارند. اینجاست که مدل شیفت وارد می شود. این مدل دیدگاه مشتری را در مورد دستیابی به هدف تغییر می دهد.
آنها در معرض استراتژی های جدیدی برای مقابله با اهداف و چالش های خود هستند. در ابتدا وضعیت خود را دوباره ارزیابی می کنند و بعداً با ذهنیتی جدید جلو می روند.
مربی اجرایی
کمی شبیه به روش کوچینگ نوآوری، کوچینگ اجرایی حول محور کوچینگ افراد برای تبدیل شدن به رهبر است. آنها رویکردهای رهبری فعلی را ارزیابی میکنند، برنامههای توسعه مهارت رهبری را ایجاد میکنند و به چالشهای تجاری و شخصی خاص رسیدگی میکنند.
در پایان، این استراتژی کوچینگ برای عملکرد است: رهبران به طور مداوم تأثیر کوچینگ بر درآمد و سود شرکت را ارزیابی می کنند.
انواع مدل های کوچینگ
انواع مختلفی از روش های کوچینگ وجود دارد. آنها بیشتر با رویکرد خاصی که هر روش توصیه می کند و مشتری ایده آل دسته بندی می شوند.
در اینجا چند نمونه از مدل ها آورده شده است:
مدل های کوچینگ سازمانی و تجاری
این مدل کوچینگ با سایر سبک های کوچینگ متفاوت است، زیرا کمتر بر اهداف مستقیم مشتری و بیشتر بر نیازهای کل سازمان تمرکز می کند. این می تواند نوعی کوچینگ تیمی باشد.
این مدل اهداف کسب و کار را مشخص می کند و استراتژی هایی را ایجاد می کند که افراد و تیم ها می توانند برای دستیابی به آن اهداف از آنها استفاده کنند. برخی از رایجترین سبکهای کوچینگ میتوانند شکلهای کوچینگ تجاری باشند.
استراتژیهای مثال: مدل کوچینگ OSKAR/OSCAR، STEPPA و کوچینگ رشد.
مدل های کوچینگ توسعه رهبری
رهبران برای کمک به موفقیت به رویکردهای کوچینگ خاصی نیاز دارند. این نوع کوچینگ بر شفاف سازی رهبران در مورد ماموریت شرکتشان تمرکز می کند و از مدیران در هنگام تصمیم گیری چالش برانگیز حمایت می کند.
علاوه بر این، مربیان می توانند فرصت های متعددی را برای رهبران ارائه دهند تا مجموعه مهارت های خود را به نفع سازمان خود گسترش دهند. با این حال، آنها به طور کلی بر بهبود مهارت های رهبری و ارتباطی تمرکز می کنند.
راهبردهای مثال: رهبری عمل محور (توسعه یافته توسط جان آدیر)، کوچینگ کارآفرینی/نوآوری، و رهبری تحول آفرین.
مدل های کوچینگ شغلی اجرایی
مدیر اجرایی بودن اغلب با مجموعه خاصی از مبارزات همراه است که فقط مربیان خاصی قادر به رفع آن هستند. کوچینگ یک به یک بهترین راه برای انجام کوچینگ اجرایی است، زیرا بهتر است با مدیران صمیمی باشید.
اهداف اغلب با این مدل بلند و چالش برانگیز هستند، اما مشتریان برای دستیابی به بیش از آنچه که تا به حال فکر می کردند تحت فشار قرار می گیرند. این یک استراتژی عالی برای استفاده برای توسعه شغلی است، به ویژه در آینده در سفر شغلی.
راهبردهای مثال: کوچینگ تقویم محور، مربی قربانی در مقابل بازیکن، و کوچینگ رویداد محور.
مدل های کوچینگ گروهی و تیمی
هدف کوچینگ گروهی و تیمی کمک به کل سازمان ها برای دستیابی به اهدافشان به جای تمرکز روی هر فرد به صورت جداگانه است. بر مهارت های ارتباطی، توسعه کیفیت رهبری و وحدت تیم تمرکز دارد.
از طریق متحد کردن یک تیم، مربیان می توانند بهره وری یک کسب و کار و انگیزه کل تیم را افزایش دهند و در نتیجه سود و درآمد را به سمت جلو هدایت کنند. اگرچه برخی از مشکلات کوچینگ تیم وجود دارد که عمدتاً این است که یک استراتژی کوچینگ شخصی نیست.
استراتژیهای مثال: کوچینگ با تعهد بالا و فروش بلیط بزرگ، کوچینگ شرکتهای بزرگ/تاسیس، و کوچینگ همتایان.
مزایا و معایب مدل های کوچینگ
هر نوع کوچینگ فهرستی از مزایا و معایب همراه با آن دارد. به عنوان مثال، کوچینگ تیم می تواند نقاط ضعف کلی یک شرکت را به سرعت برطرف کند
با این حال، میتواند نقصهای فردی خاصی را به جا بگذارد که میتواند در طول زمان بیشتر توسعه یابد و مشکلاتی ایجاد کند.
برای مشاهده مزایا و معایب رایج پیگیری مداخلات کوچینگ به زیر نگاه کنید:
مزایای مدل های کوچینگ
اولاً، ارتباط قوی بین کوچینگ و عملکرد کارکنان وجود دارد. کارمندان قادر خواهند بود نقاط قوت خود را شناسایی کرده و هر روز از آنها استفاده کنند.
تعهد به کوچینگ همچنین نشان می دهد که شما به موفقیت کارکنان اهمیت می دهید و برای کار سخت آنها ارزش قائل هستید. و، کارکنان با ارزش به احتمال زیاد در محل کار مولد و محرک هستند.
مدل های کوچینگ – مزایا و معایب
کوچینگ موثر فرصت های استخدام داخلی عالی ایجاد می کند. به جای صرف مقدار زیادی پول برای جستجوی استخدام های خارجی، می توانید استعدادهای با کیفیت را از درون سازمان خود شناسایی کنید.
کارمندان شما از قبل پیشرفت شرکت شما را درک کرده اند آل ها، ارزش ها و ماموریت با کمک یک مربی، آنها می توانند بهتر برای تصدی پست های ارشد در زمانی که به ناچار در دسترس هستند، آماده شوند.
مزیت نهایی کوچینگ افزایش سود و درآمد است. کوچینگ کارکنان را درگیر می کند، بهره وری را بهبود می بخشد و به افراد و تیم ها کمک می کند تا به اهداف خود دست یابند. همه اینها نیروی کار پایدارتر، شادتر و کارآمدتر ایجاد می کند.
شما همچنین متوجه کاهش هزینه عملیاتی از طریق پولی که در استخدام داخلی ذخیره می شود خواهید داشت.
معایب مدل های کوچینگ
گاهی اوقات پیدا کردن یک مربی توانمند دشوار است. گاهی اوقات، مربیان می توانند هزینه های سنگینی را دریافت کنند، به خصوص اگر باید تعداد زیادی از کارمندان را راهنمایی کنند.
کوچینگ در سطح اجرایی نیز می تواند پرهزینه باشد. اگر مربی بی تجربه باشد، ممکن است بهترین بینش را نداشته باشد. توصیه آنها می تواند در حمایت از شما، کارمندان یا کسب و کار شما بی اثر باشد.
علاوه بر این، کارمندان ممکن است در مورد فرآیند کوچینگ مردد باشند. اگر کارمندان شما متعهد نباشند یا علاقه ای به شنیدن بازخورد مربی نداشته باشند، کوچینگ به سادگی نمی تواند کارساز باشد.
آنها باید قبل از شروع یک برنامه کوچینگ ذهنیت درستی داشته باشند، و این ممکن است برای برخی کارمندان دشوار باشد. متأسفانه، کوچینگ کار را می طلبد – این یک کار ساده و تمام شده نیست.
نیاز به توجه به جزئیات، برنامه ریزی و اولویت بندی دارد. مربیان باید متعهد باشند که به طور مداوم با مشتریان ملاقات کنند و آنها را پاسخگو نگه دارند، حتی اگر این امر به معنای ایجاد کمی ناراحتی آنها باشد.
طرز فکر کوچینگ باید در زندگی روزمره یک کارمند پیاده سازی شود، که زمان می برد. اگر کوچینگ را در اولویت قرار ندهید، کل برنامه ممکن است بی فایده باشد.
نحوه اندازه گیری و بهبود مدل های کوچینگ
اندازهگیری موفقیت فرآیند کوچینگ میتواند چالشبرانگیز باشد، اما لازم نیست.
ارزشی که یک مربی برای شما به ارمغان می آورد را در نظر بگیرید. از خود بپرسید که کدام اطلاعات جدیدی را آموخته اید، اگر می توانید دانش جدید را عملاً به کار ببرید، چند وقت یکبار از این دانش استفاده می کنید، آیا تأثیر قابل مشاهده ای بر کسب و کار، عملکرد یا حرفه شما دارد یا خیر، و اینکه آیا کوچینگ بیشتر می آورد یا خیر. ارزش برای شما پس از آن قیمت کوچینگ.
می توانید از معیارهای خاصی برای ارزیابی تأثیر مربی بر عملکرد خود استفاده کنید. برای انجام این کار، به اهداف خود مراجعه کنید. اگر اهداف SMART خاصی را تعیین می کنید، اندازه گیری اینکه آیا به هدف خود رسیده اید یا نه، باید ساده باشد.
به عنوان مثال، اگر هدف شما افزایش ۲۵ درصدی بهره وری در ۳ ماه آینده بود، ببینید عملکرد شما چقدر در حال افزایش است.
اگر نویسنده هستید، آیا تعداد کلمات نوشته شده در عرض ۳ ماه ۲۵ درصد افزایش یافته است؟ اگر فروشنده هستید، آیا تعداد تماس های برقرار شده را ۲۵ درصد افزایش داده اید؟ اگر بله، پس به وضوح می توانید بگویید که کوچینگ به شما در دستیابی به اهدافتان کمک می کند.
اگر می خواهید روند کوچینگ خود را بهبود ببخشید، اطمینان حاصل کنید که رویکرد مربی شما به انگیزه با شخصیت شما همخوانی دارد. همچنین در نظر داشته باشید که اهداف شما چقدر مشخص هستند. اگر آنها SMART نیستند، با مربی خود از روش تعیین هدف SMART استفاده کنید. ردیابی پیشرفت را ساده تر می کند.
۵ کتاب برای کوچینگ و مربیان
کتابهای کوچینگ میتوانند منبع عالی الهام و راهی دقیق برای یادگیری بیشتر در مورد هنر کوچینگ باشند. تعدادی از بهترین کتاب های کوچینگ عبارتند از:
- مدل کوچینگ OSCAR: ساده سازی کوچینگ در محل کار – اندرو گیلبرت و کارن ویتلورث
در حالی که مدل OSCAR بر مدیران متمرکز است، می توان آن را برای هر فرآیند کوچینگ اعمال کرد. متن نقش مدیر را در طول کوچینگ روشن می کند و نکاتی را برای کمک به مدیران برای افزایش عملکرد کارکنان ارائه می دهد. به خوانندگان یک چارچوب عملی برای ارزیابی عملکرد فعلی و بهبود مستمر داده می شود.
۲. مجموعه ابزار کوچینگ عملکرد – ویل توماس و انگوس مک لئود
این کتاب مجموعه ابزاری پر از استراتژیهای کوچینگ مفید و راههای بهبود را، چه کارمند، مدیر، رهبر یا والدین باشید، تشریح میکند. نکات و ساده و ساده برای اعمال.
طرح کلی برای اکثر افراد مفید است. چه در کوچینگ کاملاً تازه کار باشید و چه حرفه ای باشید، مک لئود و توماس احتمالاً چیزهای جدیدی در مورد رویکردهای کوچینگ به شما خواهند آموخت.
- هدایای نقص: کسانی را که فکر می کنید باید باشید رها کنید و آنچه هستید را در آغوش بگیرید – دکترای دکتر برن براون. L.M.S.W.
کتاب برن براون به طور خاص در مورد کوچینگ زندگی است. براون مراحل لازم برای داشتن یک زندگی صمیمانه یا زندگی بی دغدغه و بدون ترس را ارائه می دهد. او کتاب خود را به پستهای راهنما تقسیم میکند که به خوانندگان کمک میکند با نکات ساده زندگی معتبرتری داشته باشند.
معمولاً چندین مؤلفه برای هر پست راهنما وجود دارد، و کتاب به دلیل توصیههای آسان برای دنبال کردن، میلیونها نسخه فروخته است.
۴. گریت: قدرت شور و پشتکار – آنجلا داکورث
برای غلبه بر اکثر اهداف، نیاز به پشتکار و رشد است. داکورث توضیح میدهد که چگونه میتوان از قدرت ظرافت برای از بین بردن هر هدفی که خود یا مربیتان برایتان تعیین میکنید، استفاده کرد. او از مثالهای شخصی، مشهور و تاریخی استفاده میکند تا موردی قانعکننده برای کاربرد سنگ در کوچینگ ایجاد کند.
در مجموع، متن موفق می شود هر دو سبک باشد ویرایش و روشنگری است، زیرا راه های متعددی را ارائه می دهد که شخصیت سازی در کوچینگ و دستیابی به هدف نقش ایفا می کند.
۵. ذهنیت: روانشناسی جدید موفقیت – کارول دوک
طرز فکر بدون شک کلید موفقیت به عنوان یک مربی است. کارول دوک یک روانشناس آموزش دیده مشهور جهان در استنفورد است و در این راهنما، دوک قدرت ذهنیت و اینکه چگونه هر فعالیتی که در آن شرکت می کنیم تحت تأثیر طرز فکر ما قرار می گیرد را توضیح می دهد.
او ذهنیت ها را به دو دسته اصلی تقسیم می کند: ذهنیت ثابت و رشد. او توضیح می دهد که چگونه افراد می توانند زندگی خود را تغییر دهند و از طریق تغییر ذهنیت به موفقیت برسند. بسیاری از استراتژی هایی که توسط Dweck توضیح داده شده است می توانند توسط مربیان برای کمک به مشتریان خود برای غلبه بر موانع ذهنی مورد استفاده قرار گیرند.
۱۰ نقل قول الهام بخش در مورد کوچینگ
«در یک ذهنیت رشد، چالشها به جای تهدید، هیجانانگیز هستند. بنابراین به جای اینکه فکر کنم، اوه، میخواهم نقاط ضعفم را آشکار کنم، شما بگویید وای، این فرصتی برای رشد است.» – کارول دوک
من این را حداقل با آزمایشم یاد گرفتم. که اگر کسی با اطمینان در جهت رویاهای خود پیش برود و برای زندگی ای که تصور می کند تلاش کند، در ساعات معمول با موفقیتی غیرمنتظره روبرو خواهد شد. – هنری دیوید ثورو
«یک ملت بزرگ مانند یک مرد بزرگ است: وقتی اشتباه می کند، متوجه آن می شود. او با درک آن، به آن اعتراف می کند. با اعتراف به آن تصحیح می کند. او کسانی را که به عیوب او اشاره می کنند، نیکوکارترین معلم خود می داند. او دشمنش را سایهای میداند که خودش افکنده است.» – لائو تسو
«لذت واقعی زندگی وجود دارد، استفاده از هدفی که توسط خود شما به عنوان یک هدف قدرتمند شناخته شده است. قبل از انداختن روی انبوه قراضه کاملاً فرسوده شود. نیروی طبیعت بودن به جای یک توده کوچک تب دار و خودخواه از بیماری ها و نارضایتی ها که شکایت می کنند که زندگی خودش را وقف شاد کردن شما نخواهد کرد. – جرج برنارد شاو
“ما باید بپذیریم که همیشه تصمیمات درستی نخواهیم گرفت، گاهی اوقات اشتباه می کنیم – درک اینکه شکست ها مخالف موفقیت نیستند – این بخشی از موفقیت است.” – آریانا هافینگتون
کوچینگ به معنای باز کردن پتانسیل افراد برای به حداکثر رساندن عملکردشان است. بیشتر اوقات به جای آموزش دادن به آنها کمک به یادگیری است.” – جان ویتمور
«وقتی دیگران را تشویق میکنید، در این فرآیند تشویق میشوید زیرا به زندگی آن شخص متعهد میشوید. تشویق واقعاً تفاوت ایجاد می کند.» – زیگ زیگلار
«پرنده ای که روی درخت نشسته است، هرگز از شکستن شاخه نمی ترسد، زیرا اعتمادش به شاخه نیست، بلکه به بال های خودش است. همیشه به خودت باور داشته باش.” – چارلی واردل
چیزی که من را نگه می دارد برنده شدن نیست، بلکه تلاش برای دستیابی به پتانسیل در خودم به عنوان مربی و بچه هایم به عنوان غواص است. این دنبال تعالی است.» – ران اوبراین
دقیقاً چه کسی به دنبال مربی است؟ اگر از یک مربی بپرسید، پاسخ معمولاً یکسان است: برندگانی که حتی بیشتر از زندگی میخواهند.» – ابیگیل پیکوس
سوالات متداول در مورد مدل های کوچینگ
مدل های کوچینگ در محیط کار چیست؟
تعدادی مدل کوچینگ وجود دارد که می توانید در محل کار از آنها استفاده کنید. معمولاً از مدل GROW، مدل STEPPA و کوچینگ گروه/سازمان استفاده می شود.
برای رهبران در محل کار، می توانید از مدل های کوچینگ اجرایی یا رهبری استفاده کنید. مدل نوآوری نیز به ویژه برای استارت آپ ها مفید است.
مدل کوچینگ در آموزش چیست؟
مدل های کوچینگ آموزشی اغلب در محیط های آموزشی مورد استفاده قرار می گیرند. مربیان آموزشی اهداف را شناسایی میکنند، یک استراتژی آموزشی برای دستیابی به هدف ایجاد میکنند و در نهایت یک استراتژی آموزشی را برای کمک به دانشآموزان اجرا میکنند و به طور منظم تکنیک تدریس آنها را ارزیابی میکنند تا زمانی که معلم به هدفی که تعیین کردهاند برسد.
اغلب، کوچینگ آموزشی برای ارزیابی تأثیر کوچینگ به ورودی دانشآموز و نمرات آزمون تکیه میکند.
مدل های کوچینگ در ورزش چیست؟
کوچینگ ورزشی باید حول محور اهداف هر ورزشکار باشد. بنابراین، یک رویکرد کوچینگ فردی بسیار سودمند خواهد بود. برای ورزشکاران حرفه ای، یک رویکرد کوچینگ ساده تر به آنها این امکان را می دهد که به طور مستقل به دنبال معنا باشند و مهارت های خود را کشف کنند.
کوچینگ اغلب بر رشد و اجتناب از رکود متمرکز است. ورزشکاران باید به طور مداوم با کمک مربیان خود پیشرفت کنند.
مطالب مرتبط :