کارآفرین موفق کیست ؟
کارآفرین موفق کیست؟
کارآفرین موفق کیست ؟ کارآفرینی را می توان قسمتی از شروع، راه اندازی و اداره یک تجارت جدید بیان کرد که عموما با ایجاد یک محصول در بازار جدید همراه بوده و در ابتدا یک تجارت کوچک است. به فردی که این تجارت را پایه گذاری می کند کارآفرین می گویند. در تعریفی فراتر،از این توضیحات در زمینه اقتصاد استفاده می شود،بدین صورت که کارآفرین را فردی می داند که توانایی یافتن و اجرایی کردن فرصت های را در اختراعات و تکنولوژی های جدید را داشته باشد. تاریخچه کارآفرینی به آغاز انقلاب صنعتی و در حدود چندین قرن پیش میتوان پیدایش آن را بیان کرد. کارآفرینی در این دوره با بهره گیری از پتانسیل های صنعتی مسیری را ایجاد کرده اند که کارخانه ها و تجارت های بزرگ شروع به شکل گیری کرده اند. امروزه کارآفرینی با تحولی در عصر دیجیتال مفهومی گسترده تر یافته است.در حال حاضر بسیاری از کسب و کارهای سنتی مسیری نسبتا روشن و مشخص برای رسیدن به موفقیت طی خواهد کرد، این درحالی است فرصت های جدید عصر ارتباطات، بیشتر نمونه های مشابهی ندارند و ریسک های بسیار بالاتری دارند.
کارآفرین موفق چه ویژگی هایی دارد؟
کارآفرین موفق کیست ؟ برای تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق برنامه ها و هدف هایی که در زندگی خود قرار داده اید بسیر مهم است، شاید بهتر باشد 30 مورد از مهم ترین ویژگی هایی که در بین بیشتر کارآفرینان موفق وجود دارد را بشناسید. تا با ایجاد و تقویت این ویژگی ها در شخصیت و زندگی تان بتوانید مسیر کارآفرینی را برای خود بوجود بیاورذید.
استقلال طلبی
کارآفرین موفق کیست ؟ بیشتر افراد کارآفرین را با مفهومی میشناسند که کاملا مستقل و شغلی متضاد با کارمندی است و این تفکر ناشی از یک ویژگی مهم در افراد کارآفرین است. روحیه استقلال طلبی یک روحیه قوی است که این افراد را به سمت ایجاد یک کسب و کار شخصی و مستقل هدای میکند. کارآفرینان ترجیح می دهند برای خودشان کار کنند و مدیریتی بر منابع خود داشته باشند.
مسئولیت پذیری
کارآفرین موفق کیست ؟ یکی از اولین ویژگی هایی که در اکثر کارآفرینان بزرگ و موفق وجود دارد،مسئولیت پذیری است. بی شک راه اندازی و مدیریت یک کسب و کار بزرگ لازمه پذیرش مسئولیت همه جانبه در تصمیمات و اقدامات در مقیاسی گسترده تر می باشد.
ریسک پذیری
بسیاری از کارآفرینان یا افراد ریسک پذیری را با اقدامات نسنجیده، بدون داشتن هیچگونه آگاهی و اشتباه نام آن را ریسک می گزارند. ریسک پذیری را می توان با عنوان شناسایی توانایی ها و شناخت فرصت ها و هرگونه تهدیدهای موجود در یک موقعیت یا شرایط محیطی خاص و تصمیم گیری به گونه ای که بیشترین بهره را از فرصت ها دریافت کرده.کارآفرینان موفق نیز بدون داشتن هیچگونه برنامه ریزی و دانش کافی ریسک نمی کنند، با این حال افرادی که ریسک شروع یک کسب و کار جدید را پذیرفته اند، خود را برای مواجه شدن با بسیاری از چالش های پیش روی کسب و کار خود آماده کرده اند.
نگرش مثبت
چالش ها و مشکلات در زندگی هر فردی به نوعی وجود خواهد داشت. اما آنچه تفاوت عمده ای بین کارآفرینان و سایر افراد را مشخص می کند، نگرش مثبتی است که در مقایسه با رویایی با چالش ها دارند.
تلاش و پشتکار
در مسیر پر فراز و نشیب کارآفرینی آن چیزی که افراد را به سمت و سوی موفقیت نزدیک می کند، تلاش و پشتکاری بیش از حد معمول است.اگر به بیوگرافی کارآفرینان موفق دقت کنید، این افراد با ساعت های کاری طولانی و تلاش های بسیار زیادی به این حجم از موفقیت رسیده اند.
مهارت در سازماندهی
اگر به کسب و کار خودتان به چشم یک بازی شطرنج نگاه کنید، کارآفرینان از دسته شطرنج بازانی هستند که از کلیه مهرههای شطرنج خود، حرکاتی، درست و به موقع استفاده میکنند.ترکیب اثربخش افراد و سازماندهی بهینه آن ها مهارتی است که بیش تر از همه به تجربه نیاز دارد و به نوعی این مهارت ها اکتسابی است و باید کسب شوند.یک کارآفرین موفق میدانند که چگونه افراد را جهت انجام فعالیتها در کنار هم قرار دهند.ترکیب اثربخشی افراد و مشاغل، کارآفرینان را گونه ای میسازد که رویاهایشان را به واقعیت تبدیل کنند.
انعطاف پذیری
شاید شما هم کسب و کارهای بزرگی را در ذهن خود داشته باشید که از آغاز اولین فعالیت خود تا به حال تغییرات بسیار زیادی داشته است و وابسته به نیاز مشتریان و بازار، مسیر خود را تغییر داده اند. نکته بسیار مهم این کسب و کارها برای باقی ماندن در بازار و نیازهای متغیر مشتریان انعطاف پذیری و سازگاری بالای رهبران در مدیریت این کسب و کار بوده است. بنابراین انعطاف پذیری ویژگی آشکاری در بین کارآفرینان موفق به شمار می رود.
انگیزه درونی
وجود انگیزه به عنوان یک نیروی محرکه در افراد جهت انجام کارها بسیار حائز اهمیت است، اما برای آنکه منبع و منشا این انگیزه در کجا قرار داده باشد تفاوت هایی وجود دارد که ایجاد میکند. انگیزه منبع درونی دارد یا نیرویی از بیرون به فرد انگیزه می بخشد هرگونه در فرد را شاید بتوانید آشکار ترین انگیزه های بیرونی برای انجام یک کار دانست.حال برای اینکه انگیزه هایی مانند حس نیاز و میل به پیشرفت کاملا درونی بوده و کارآفرینان انگیزه خود در انجام کارها را از منبعی درونی دریافت میکنند.
داشتن روحیه کار تیمی
کارآفرینی کسب و کاری نیست که تنها فقط یک پرسنل کارها را انجام دهد یا کاری نیست که تک نفره باشد،فرقی نمی کند که شما تا چه اندازه فرد با استعدادی هستید،در همه حال به حمایت افراد با استعداد و پشتیبان نیاز خواهید داشت.نبود وجود یک تیم پشتیبانی قدرتمند سبب می شود که کارآفرینان از برنامه ریزی هایی که دارند عقب نمانند . در حقیقت افرادی که می توانند در کار خود موفق شوند، می دانند که حتی در صورت نداشتن سرمایه باز هم با داشتن یک تیم خوب می توانند به نتیجه که میخواهند برسند.
برنامهریزی
به عنوان یک کارآفرین، داشتن برنامهریزی بلندمدت و کوتاهمدت برای کسب و کارتان داشته باشید.برای موفقیت در بازار رقابتی امروز باید بدانید که میخواهید چه کارهایی را انجام دهید .داشتن اهداف بلند مدت و شفاف که به شما توانایی ادامه کار را میدهد.از مزیت های دیگر برنامه ریزی این است که به راحتی میتوانید مراحل موفقیت خود را پیش بینی کنید.
مدیریت کردن
از ویژگی های مهمی که یک کارآفرین موفق میتواند در خود داشته باشند توانایی مدیریت به سبک بهینه شده است. افرادی هستند که به علت نداشتن توانایی هایی در مدیریت به شکل اصولی و هدفمند در کار خود دائما شکست می خورند و دائما با درب شکسته روبه رو می شوندمئیران و کارآفرینان خوبی نمی توانند باشند.مدیریت کردن چه در زمینه منابع انسانی، چه بسا در زمینه تامین منابع مالی و چه در هر زمینه دیگر نقش بسیار مهمی در موفقیت افراد دارد.
برخورداری از روحیه قوی در رقابت
داشتن روحیه قوی رقابتی برای افراد موفق بیشتر رقابتدر نیروی متحرک است. در دنیای پیشرفته امروز به یک هدف بی پایان و دراز مدت تبدیل شده است. اگر شما موقعیت و اعتبار خود را در بازار کار از دست بدهید باید با هر مقدار سرمایه ای که داریدرها و خداحافظی کنید، زیرا تنها راه نجات شما در این وضعیت ایجاد یک تغییر جدید در بازار است. تغییری که شما را از بقیه رقیب هایتان جدا میکند و به شما قدرت زیادی می دهد.رقابت در عرصه بازار برای رشد و باقی ماندن در همان بازار یک ضرورت است. اگر دقت کنید به همین علت تعداد زیادی از افراد موفق بی وقفه در حال تلاش برای بهتر شدن از سایر رقیبان خود هستند.
برخورداری از مهارت ارتباطی قوی
داشتن مهارت ارتباطی قوی و صحیح یکی از مهم ترین لازمه ها در تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق است. با به وجود آمدن تکنولوژی های پیشرفته و جدید، روش ها وسبک ارتباطی جدید نیز به وجود آمده است. از آنجایی که شما نیازمند اطلاعات هستید و لازم است حتما این تبادل را در اطرافیان خودتان به اجرا درآورید، باید آگاهی و دانش بالایی در زمینه ارتباطات و استفاده از تکنولوژی های مدن دنیا و ارتباطات نیز داشته باشید.
برخورداری از دانش و مهارت فنی
همه کسب و کارها نیاز به آگاهی و تجربه دارند و در کنار آن داشتن مهارت های فنی در فعالیت نیز می تواند نقش تعیین کننده را داشته باشد. تنها ابزاری که چیزی که برای رسیدن به موفقیت نیاز دارید، حرفه ای بودن در کاری است که به آن فعالیت دارید. این حرفه ای بودن و داشتن مهارت فنی فقط و فقط از طریق دانش و مهارت فنی به دست می آید.یک کارآفرین موفق دائما در حال جستجو و یادگیری هستند و آگاه هستند که اگر بخواهند به رشد خود ادامه دهند باید از لحاظ دانش و مهارت خود را تقویت کنند.
توانایی مدیریت زمان
مدیریت کردن زمان نقش مهمی را در هر کاری را ایفا می کند. اگر شما می خواهید به موفقیت چشمگیری در زندگی خود برسید، باید بدانید که استفاده درست از زمان برای یک فردموفق موضوعی بسیار مهم و تعیین کننده است. هیچ فرصت و زمانی وجود ندارد که شما بخواهید وقت خود را با کارهای بیهوده تلف کنید و توقع داشته باشید که مانند افراد موفق نتیجه بگیرید. کارآفرینان موفق از زمان خود به شکل هوشمندانه و به نحو احسنت استفاده می کنند و همین امر باعث تفاوت بسیار زیاد این افراد با افراد عادی است.
داشتن چشم انداز
یک کارآفرین و مدیر که صاحب یک کسب و کار است باید درباره مسیر و هدف های خود در آینده کاری و داشتن یک چشم انداز برنامه ریزی کند. در حقیقت بدون داشتن چشم انداز نادرست و برنامه ریزی نشده ،کشتی که شما در آن قرار دارید هرچه قدر هم فولادین و محکم باشه باز هم در درون دریا غرق خواهد شد. اگر شما هم از اون دسته افرادی هستید که می توانید آینده کاری خود را تجسم کنید، پس یکی از معیارهای اصلی تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق را در خود دارید.
دوری از شک و تردید
عده زیادی از افرا زمانی که به کارآفرینی فکر میکنند، دچار شک و تردید می شوند. فرض کنید شما مانند استیو جابز هیچگونه استعدادی ندارید، اما اگر شجاعت لازم برای فکر کردن و انجام کارهای بزرگ را دارید،مطمئن باشید که خصوصیت لازم برای تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق را دارید. در حقیقت به جای اینکه در زمینه توامند بودن خودتان و تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق لازم نیست دچار تردید شوید، این کار را با تمام قدرت و آرامش ذهنی خود شروع کنید و ایمان داشته باشید که موفق می شوید و از شما به عنوان یک کارآفرین خودساخته و موفق یاد میکنند .
مدیریت مالی
زمانی که کار آفرین شدید، انتظار نداشته باشید میلیارد ها پول به سمت شما سرازیر شود بلکه برای به دست آوردن سود در کارآفرینی باید مقداری صبور باشید. چرا که باز دهی در چنین فعالیت هایی پروسه زمانبری است. برای اینکه به یک کارآفرین موفق تبدیل شوید، نیازی نیست که سرمایه زیادی در مرحله اول داشته باشید، اما باید بتوانید سرمایه خود را مدیریت کنید. یک کارآفرینان موفق به خوبی از اهمیت مدیریت مالی برای برنامه ریزی در تعهدات مالی آگاهی و دانش لازم را دارند.داشتن مهارت در مدیریت مالی یکی از ویژگی هایی است که کارآفرین موفق باید از آن برخوردار باشد. به طور کلی یک کارآفرین بعد از تامین بودجه و سازماندهی شدن برنامه ها، باز هم مدیریت مالی را رها نمی کند. زیرا که سرمایه (پول) یک اصل اساسی در موفقیت هر کسب و کاری است.
برخورداری از ذهنیت انعطاف پذیری
یک کارآفرین ختی با وجود داشتن یک چشم انداز، باز هم ممکن است در جاده های ناشناخته بسیار زیادی مواجه شود. شما باید همیشه آماده هرگونه تغییر استراتژی ها در برنامه ریزی های اولیه خود باشید. این نکته را هرگز از یاد نبرید که بسیاری از کارآفرین ها تصور می کنند چون از ابتدای کار برنامه ریزی کرده اند تا انتها باید مو به موی این برنامه ریزی جلو روند درصورتی که اینگونه نمی باشد ممکن است ایده های بهتر و روش های جدیدی جهت انجام کارها در مسیر خود بیابید ریزا استفاده از آن ها موفقیت شما را در کسب و کار شما را به 100% می رساند و در نتیجه باید مثل کارآفرینان موفق ذهنیت انعطاف پذیری داشته باشید و آماده هرگونه تغییرات باشید. انعطاف پذیر بودن در تمامی امور از ویژگی های مشترک میان تمامی کارآفرینان موفق است.
رهبری پایدار و قوی باشید
اگر شما نتوانید کسب و کار خودتان را رهبری کنید لازم است بگویم شما نه تنها الان بلکه در هیچ برهه ای از زمان نمیتوانید یک کارآفرین موفق باشید،حتی اگر رهبران خوب و قدرتمندی را هم استخدام کنید باز هم تغیراتی ایجاد نخواهد شد. زیرا وظیفه رهبری و کنترل کردن آن ها نیز بر عهده شما خواهد بود. کارآفرینان موفق به تنهایی رهبران پایدار و قدرتمندی هستند که می توانند به شکل مناسب کارکنان و مدیران خود را مدیریت نمایند.
از افرادی که افکار منفی دارند دوری کنید
ذهن انسان برای دور ماندن از هرگونه کسالت و ناراحتی، بدون لحظه ای توقف و درنگ کار میکند و خستگیناپذیر است و در حقیقت، ذهن هر کاری میکند تا از هر نوع دردی در هر اندازهای که هست جلوگیری کند. قسمتی از رنج و عذاب شکست، مرتبط با افراد دیگری است که به شما میگویند: هرچیزی که فقط من میگم درسته یا تو باید به حرف من گوش میدادی. افراد منفی نگر همیشه با تمام قدرت در کنار اطرافیان خود هستند تا از دید خودشان از شما انتقاد کنندو شما را وادار می کننند که آنچه که این افراد می گویند مو به مو اجام دهید. توصیه می شود که به حرف آن ها هیچگونه توجهی نداشته باشید، حرفها و غر زدنهایشان را نشنیده بگیرید تا بتوانید به شکستتان به چشم یک تجربهی ارزشمند نگاه کنید و از آن درس های زیادی گفته اید. سرگرم خودتان باشید و از تماس با این افراد دوری کنید. فقط این را بدانید که همیشه کسانی هستند که از شکستها و عدم موفقیت شما خوشحال و سر مست خواهند شد، اما شما دوستان واقعی هم دارید که پیروزیهایتان را تبریک می گویند و برای آن جشن میگیرند و با تشویقهایشان به شما انگیزه میدهند تا به هدفهایتان برسید.
داشتن اعتماد به نفس
یک فرد در قالب کارآفرین موفق باید درون خود اعتماد به نفس داشته باشند، اعتماد به نفس به قدرت درونی خودتان . اعتماد به خودتان، به توانایی هایتان و هدفی که دارید. به یاد داشته باشید که تا زمانی که خودتان خود درونیتان را باور نداشته باشید، نمی توانید این انتظار داشته باشید که دیگران شما را نیز باور کنند. یکی از ویژگی های بسیار مهم کارافرینان موفق داشتن اعتماد به نفس و عزت نفس بسیار بالا است است.
برخورداری از روحیه پیگیری و خلاقیت
کارآفرین موفق کیست ؟ یکی از مهارت های مهمی که شما باید برای رشد کسب و کارتان و در تبدیل شدن به یک فرد موفق لازم است خودتان را از هر جانبه تقویت کنید، روحیه پیگیر بودن است. کارآفرینان موفق ظرفیت بسیار بالایی در خلاقیت ،شناخت و دنبال کردن فرصت های طلایی در مسیر خود هستند. به عنوان مثال کسانی که صاحبان کسب و کار هستند می توانند موفق باشند و توانایی بسیار بالایی در پیگیری و تلاش برای جلب نظر مشتریان خود دارند.
ثابت قدم و عمل گرا باشید.
تمامی افراد موفق باید ثابت قدم و عمل گرا باشند.افراد موفق باید به سرعت فکر کنند و تصمیم بگیرند. آن ها خود را موظف می دانند که دست به کار شوند و تصمیمات خود را سریعا به اجرا درآورند. اگر بدانند که اشتباه کرده اند، به سرعت روش های خود را اصلاح کرده و سراغ کار دیگری می روند. راز موفقیت، فقط تلاش است.افراد موفق مصمم هستند و چیزهایی بیشتر از افراد دیگر را مورد بررسی و در نهایت امتحان می کنند. وقتی راه های زیادی را برای موفقیت امتحان می کنید،ناگهان راه درست را در زمان درست پیدا می کنید.کارآفرینان موفق نگاه روشنی برای خود، مجموعه خود و کارمندان در حقیقت، شما معیار واقعی باورتان به خود و توانایی هایی که می تواند شما را به موفقیت برساند است.
تطبیق پذیری
عموما مدیران در یک شرکت به کارگران یا کارمندان خود وابسته هستند. به عنوان یک کارآفرین باید در ابتدای کار تمامی یا قسمت زیادی از کار را خودتان به تنهایی انجام دهید. این به این معنی است که اگر زمانی کارگران و پرسنل شما نبودند و فقط و فقط خودتان هستید با یک مجموعه عظیم الجثه و شما دراینجا میتوانید خودتان به تنهایی کار هایتان را انجام دهید و شاید شما بودجه لازم برای استخدام حتی یک کارمند دیگر را نیز نداشته باشید. بنابراین شما باید در آن زمان هم مدیر باشید، هم حسابدار، هم فروشنده، هم منشی و هر کارمند دیگری که ممکن است در مجموعه خودتان به آن نیاز داشته باشید استخدام کنید.شما باید از نظر ذهنی برای چنین شرایطی همیشه آماده باشید. در غیر این صورت نمی توانید خودتان را با حجم زیادی از کارها تطبیق دهید و با مشکل مواجه می شوید. تسلط بر انجام تمامی کارها نیز سبب می شود که درک بهتری از کارها و موقعیت های مختلف داشته باشید و بتوانید در زمان های دیگری تیم و مجموعه خود را رهبری کنید.
سخت کوش و منظم بودن
کارآفرین موفق کیست ؟ چگونه در کارآفرینی شکست نخوریم ؟ فرد کارآفرین حتی سخت ترین کارها را انجام دهد از آن کار لذت میبرد. این افراد کار هایی را که انجام می دهند را باور دارند و همیشه با سخت کوشی تلاش می کنند. زمانی که افراد به کار خود علاقه داشته باشد و شرایط کار خود را بپذیرند، در کار خود نظم و ارتقا پیدا می کنند. کارآفرین های موفق نیز در این قاعده قرار دارند و بطور کلی آن ها می دانند که داشتن نظم و برنامه در امور کار ها می تواند در رسیدن به هدف و موفقیت کمک کند.اولین ویژگی که هر فرد کارآفرین باید داشته باشد،خودانضباطی است. اولین و تنهاترین خصوصیت برای موفقیت در زندگی و کسب و کار است. اگر بتوانید برای انجام هر کاری در خود نظم ایجاد کنید، چه بسا آن کار را دوست داشته باشید یا نداشته باشید. موفقیت شما تضمین خواهد شد. معنی دیگر خودانضباطی به معنی کنترل،تسلط بر خود،مسولیت و هدایت خود فرد است.تفاوت بین کارآفرین های موفق و شکست خورده این است که کارآفرین های موفق عادت هایی را درکار های خود ایجاد می کنند که افراد شکست خورده ها دوست ندارند انجامش دهند همان کارهایی است که افراد موفق هم دوست ندارند آن ها را انجام دهند. اما افراد کار آفرین و موفق به هر ترتیب آن کارها را انجام می دهند؛ چون باور دارند که بهای آن را هرچه که هست باید برای در راه آرزو های خود بپردازند.
مهارت های تجاری رو به بالا
کارآفرین موفق کیست ؟ یکی دیگر از دلایل اصلی موفقیت در کارآفرینان، داشتن مهارت های تجاری و مالی بسیار بالایی است. شاید عده زیادی از افراد این تصور را داشته باشند که برای شروع یک کسب و کار باید سرمایه ای زیادی داشت. اما این تفکر اصلا درست نیست. اگر شما مهارت و آگاهی های لازم برای تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق را داشته باشید،می توانید با کمترین بودجه و یا بدون هیچونه سرمایه اولیه کار خود را شروع نمایید.
قاطعیت داشته باشید
کارآفرینان فرصتی برای بی احتیاطی یا به تعویق انداختن کارها نخواهند داشت و آن ها باید در زمینه کلیه امور قاطع باشند و به هیچ عنوان زمان خود را بیهوده نگذرانند . بدین منظور فرصت های مهم را از دست نمی دهند و از آن به نحو احسنت استفاده می کنند. یکی از ویژگی های کارآفرینان موفق قاطعیت بسیار بالای آن ها در تصمیم گیری و استفاده از تک تک فرصت ها به نفع موفقیت در کسب و کار خود است.
برنامه ریزی دقیق
کارآفرین موفق کیست ؟ برنامه ریزی یکی از اصول مهم نه تنها در کارآفرینی بلکه در کلیه امورات است. به عنوان یک کارآفرین موفق شما باید بتوانید در مدیریت منابع انسانی و مالی خود برنامه ریزی دقیق و مناسبی داشته باشید. کارآفرینی یک تعهد طولانی مدت است که شما باید با داشتن برنامه ریزی مناسب در طی این مسیر قم بردارید.
شبکه سازی
کارآفرین موفق کیست ؟ یک کارآفرینان موفق با داشتن شبکه گسترده ای از ارتباطات و داشتن ارتباطات قوی با مشاوران و افراد حرفه ای و موفق در حوزه کاری خود تلاش می کنند تا در این حوزه پیشرفت کنند. این افراد به جای اینکه خودشان را به داشتن ارتباط با دوستان و اطرافیان خود محدود کنند، به دنبال شبکه سازی از افراد موثر در حوزه فعالیت خود هستند.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.