هدف از کوچینگ
هدف از کوچینگ چیست؟ هدف اصلی کوچینگ، به حداکثر رساندن عملکرد از طریق کمک به مشتری برای رسیدن به اوج پتانسیل خود است. هدف اصلی کوچینگ شامل توسعه رهبری، ایجاد نظم و انضباط، ایجاد سیستم خودباوری، ایجاد انگیزه و بهبود خودآگاهی است. هدف کوچینگ برای انواع روش های کوچینگ متفاوت است. انواع مختلف روش های کوچینگ عبارتند از: کوچینگ اجرایی، کوچینگ یکپارچه، کوچینگ تیمی و کوچینگ مجازی. اگرچه استراتژی در بین انواع کوچینگ متفاوت است، اما هدف کلی یکسان است، یعنی افزایش عملکرد و باز کردن پتانسیل کامل مشتری.
اهداف کوچینگ برای سبک های مختلف کوچگری در زیر فهرست شده است.
کوچینگ اجرایی نهایی ترین توسعه رهبری متناسب است. انواع کوچینگ اجرایی عبارتند از: کوچینگ شغلی، کوچینگ زندگی، کوچینگ سازمانی/کسب و کار، کوچینگ عملکرد و کوچگری رهبری. تمرکز اصلی کوچینگ اجرایی تغییر رفتار است. هدف کوچینگ اجرایی تجهیز مشتریان به ابزارهای دانش و فرصت هایی است که مشتریان برای باز کردن پتانسیل واقعی خود و کارآمدتر شدن نیاز دارند.
کوچینگ یکپارچه رویکردی است که جلسات کوچگری و ابتکارات توسعه رهبری را ترکیب می کند. هدف کوچینگ یکپارچه صرفه جویی در زمان و کمک به مشتریان/دانشجویان است که در مدت زمان کوتاه تری کارآمدتر شوند.
کوچینگ تیم رویکردی است که در آن کوچ تیم با ایجاد اعتماد در میان اعضای تیم، یک تیم را توانمند می کند، یک هدف/چشم انداز مشترک را متصور می شود، به مسئولیت پذیری تیم متعهد می شود، تصمیمات جسورانه می گیرد، یک محیط سازنده و مثبت ایجاد می کند و اقدامات قدرتمندی انجام می دهد. هدف از کوچگری تیم تضمین یادگیری برای کل تیم است. کوچگری تیمی بر خلاف سایر روش های کوچگری نتیجه گرا است و به جای افراد بر روی تیم تمرکز دارد.
کوچینگ مجازی کوچینگی است که از طریق خدمات ویدئویی مبتنی بر وب (چت های تصویری) انجام می شود. مزیت اصلی کوچینگ مجازی انعطاف پذیری در برگزاری جلسات زمانی است که زمان مناسبی برای مشتری باشد. کوچینگ مجازی در زمان صرفه جویی می کند و به مشتری از انتخاب مکان جغرافیایی (خواه فضای کاری/خانه و غیره) بهره می برد. کوچگری مجازی در سال ۲۰۲۰ به دلیل گیر افتادن افراد در خانه به دلیل همهگیری کووید-۱۹ شهرت یافت. در حال حاضر، کوچینگ مجازی رایج شده است، تمام انواع کوچگری که قبلا ذکر شد در محیط کار، یعنی کوچگری اجرایی، یکپارچه و تیمی را می توان به صورت مجازی ارائه کرد.
جهت ارتباط با امیرکوچ اینجا کلیک کنید
۵ هدف برتر کوچینگ
۱. توسعه رهبری
توسعه رهبری یکی از اهداف اصلی کوچینگ است زیرا کوچینگ باعث ایجاد تفکر باز در بین رهبران می شود. کوچینگ باعث می شود رهبر بیشتر آگاه شود و با دیگران همدلی کند و دیدگاه دیگران را در نظر بگیرد. کوچگری ضروری است زیرا یک رهبر توانا دستورات را فریاد نمی زند، در عوض با کارمندان کار می کند و ایده ها و برنامه های مشترک را ارائه می دهد. یک رهبر مؤثر به تیم خود کمک می کند تا از اشتباهات خود درس بگیرد و از اشتباهات مشابه در آینده اجتناب کند. کوچینگ با بهبود در زمینه هایی مانند ارتباط، گوش دادن فعال، قدردانی از کار سخت یک فرد، اعتبار دادن و دادن بازخورد مثبت، اعتمادسازی در میان زیردستان، تحقیق قدردانی، مدیریت واکنش ها/احساسات آنها در موقعیت های استرس زا، داشتن شفقت و همدلی با دیگران، رهبری را تقویت می کند. .
بزرگترین راه برای تأثیرگذاری بر سازمان، تمرکز بر توسعه رهبری است. تقریباً هیچ محدودیتی برای پتانسیل سازمانی وجود ندارد که افراد خوب را جذب کند، آنها را به عنوان رهبر بزرگ کند و به طور مداوم آنها را توسعه دهد.
-جان ماکسول-نه. ۱ نویسنده، کوچ، سخنران پرفروش نیویورک تایمز و به عنوان محبوب ترین کارشناس رهبری در جهان توسط Inc.
۲. ایجاد نظم و انضباط
انضباط شخصی را می توان به عنوان توانایی برای هل دادن به خود، با انگیزه ماندن و اقدام برای رسیدن به یک هدف مشخص تعریف کرد. انضباط شخصی یکی از اهداف کوچینگ برای افزایش اراده، خویشتن داری، اعتماد به نفس، خودباوری و توانایی تحقق هدف است. انضباط شخصی به شما یک دیدگاه سالم و مثبت در زندگی می دهد. کوچینگ به شما کمک میکند تا با شناسایی زمینههای بهبود، تعیین اهداف، اندازهگیری پیشرفتتان، خود انضباط ایجاد کنید و شما را با انگیزه نگه میدارد. یک کوچ می تواند از طریق مناطقی که شما در آن با مشکل مواجه هستید نگاه کند و راهنمایی هایی برای غلبه بر آنها ارائه دهد. یک کوچ مطمئن می شود که معطل نمی کنید و از ابتدا تا انتها همان میزان اشتیاق را حفظ می کنید. تعهد به بیرون راندن خود به خارج از منطقه راحتی کلید ایجاد نظم و انضباط شخصی است و فقط یک کوچ می تواند معیارها را برآورده کند.
“انضباط پل بین اهداف و موفقیت است.”
– جیم ران- کارآفرین، نویسنده و سخنران انگیزشی.
۳. ایجاد سیستم خودباوری
خودباوری اعتقاد فرد به توانایی خود برای تکمیل اهداف تعریف شده و دستیابی به اهداف است. اعتماد به نفس همان ب است به کمک سیستم خودباوری برای ساختن یک سیستم خودباوری، میتوان کوچگری اعتماد به نفس، کوچگری رهبری، کوچگری با سخنرانی عمومی یا کوچگری حل تعارض را انتخاب کرد. یک کوچ در مورد گذشته شما فکر می کند، تشخیص می دهد که فقدان خودباوری در کجا نهفته است، و شما را تشویق می کند تا با دنبال کردن مراحل خاصی با کمبود خودباوری مقابله کنید.
هدف کوچ این است که شناسایی کند چه چیزی شما را از ایجاد یک سیستم خودباوری باز می دارد و به شما کمک می کند تا رفتار انتقادی خود را که ممکن است از تجربیات خود گرفته اید، بیاموزید. یک کوچ ابزارها و تکنیک هایی را در اختیار شما قرار می دهد تا به شما کمک کند سیستم خودباوری خود را بسازید و بر الگوهای فکری منفی غلبه کنید.
“اولین و مهمترین کسی که باید به او ایمان بیاوری خودت هستی”
-توری سورنسون-نویسنده
۴. ایجاد انگیزه
انگیزه را می توان به عنوان انرژی بخش، حفظ و افزایش تلاش کارکنان تعریف کرد. نشانه یک رهبر/کوچ موفق در این است که چگونه زیردستان/مشتریان خود را تشویق می کنند. ایجاد انگیزه یکی از اهداف کوچینگ برای بهبود کارایی و اثربخشی کارکنان، رویکرد خوش بینانه، تمایل به کار بیشتر، استفاده بهینه از منابع، نگرش مشارکتی، افزایش روحیه و رضایت و به طور کلی نرخ بالاتر بهره وری است. یک کوچ با برقراری ارتباط، تصدیق و تقویت تلاش ها، دادن بازخورد مثبت، افزایش رضایت از خود، ایجاد ارزش خود و احساس تعلق انگیزه ایجاد می کند.
“اگر شما را به چالش نکشاند، شما را تغییر نخواهد داد”
۵. بهبود خودآگاهی
خودآگاهی به معنای آگاهی از جنبه های مختلف خود مانند صفات، رفتارها و احساسات است. اینکه خود را آنطور که هستید ببینید بدون اینکه توسط نفس یا انتقاد از خود پنهان شوید، خودآگاهی است. هدف از خودآگاهی افزایش اعتماد به نفس، خلاقیت، تصمیم گیری صحیح تر، ایجاد روابط قوی تر و برقراری ارتباط موثرتر است. کوچینگ با تکنیکهای پرسشگری، خودآگاهی را به ارمغان میآورد، جایی که شما میتوانید درباره خود اطلاعات بیشتری کسب کنید. خودآگاهی یکی از ویژگی های اصلی یک رهبر است، زیرا تنها زمانی که خود را به وضوح ارزیابی کنید، می توانید زیردستان خود را نیز ارزیابی کنید.
“خودت را بشناس و در تمام نبردهایت پیروز خواهی شد”
سان تزو ژنرال، استراتژیست نظامی، نویسنده و فیلسوف چینی بود.
۶. به حداکثر رساندن پتانسیل
حداکثر پتانسیل به معنای بهترین نسخه از خود بودن و داشتن کارایی و بهره وری کامل است. حتی بالقوه ترین مدیران اجرایی ممکن است نتوانند بدون کوچگری مهارت های خود را به طور کامل توسعه دهند. کوچینگ نظم و ساختار را در زندگی مشتری به ارمغان می آورد تا عملکرد را به حداکثر برساند. یک کوچ مناطقی را که باید برای رسیدن به اوج پتانسیل بهبود یابد تشخیص می دهد و یک رویکرد هدفمند را پیشنهاد می کند.
برای رسیدن به حداکثر پتانسیل، باید بر عناصر ذکر شده در بالا تسلط داشت، یعنی نظم و انضباط، سیستم خودباوری، خودانگیختگی و خودآگاهی. کلید دستیابی به حداکثر پتانسیل، اشتیاق دائمی برای بهبود خود است، اما فقط یک کوچ می تواند نقاط قوت و ضعف شما را ارزیابی کند و باعث شود سریعتر به اهداف خود برسید.
“هیچ باری سنگین تر از یک پتانسیل تحقق نیافته نیست”
مزایای کوچینگ چیست؟
مزایای کوچینگ به شرح زیر است.
خودآگاهی بیشتر:
کوچینگ شما را خودآگاه می کند. همچنین به شما کمک می کند تا بفهمید چرا دیگران ممکن است به شیوه خود فکر و عمل کنند. شما می توانید خود و دیگران را ارزیابی کنید و متوجه شوید که در شرکت خود در چه جایگاهی قرار دارید. کوچینگ همچنین با استفاده از رویکردهای هدفمند برای افزایش عملکرد، نقاط ضعف را برطرف می کند. خودآگاهی خودخواهی و خودشیفتگی را نیز از بین می برد که شما را راحت و مردم دوست می کند.
ارتباط موثر:
زمانی که از خود و اطرافیان خود آگاه شوید، نحوه برخورد و برقراری ارتباط با دیگران به شدت بهبود می یابد. شما می توانید ارزیابی کنید که دیگران چگونه پیام شما را درک می کنند و می توانید تنظیمات لازم را از قبل انجام دهید. ارتباط مؤثر همچنین شامل گوش دادن فعال و به دنبال آن درک مؤثر است. وقتی بتوانید آنچه را که دیگران می گویند به راحتی درک کنید، بیشتر مورد توجه همکاران خود خواهید بود.
حل مسئله:
اگرچه کوچینگ ممکن است لزوماً حل مسئله را آموزش ندهد، اما با تماشای نحوه کار یک کوچ بسیار آسان است که حل مسئله مؤثر را درک کنید. یک کوچ با استفاده از تکنیک های درون نگر، تجزیه و تحلیل سناریوها، ارائه دیدگاه های تازه و متفاوت و ارائه ابزارهای مختلف برای مقابله با یک موقعیت دشوار، مشکلات را حل می کند. با درک این موضوع می توان ذهنیت حل مسئله را که برای محیط کار ضروری خواهد بود، در خود پرورش داد.
همدلی:
با افزایش آگاهی، سهولت قرار دادن خود به جای دیگران به وجود می آید، بنابراین، همدلی را افزایش می دهد. همدلی ویژگی ضروری یک رهبر و یک کوچ است. همدلی تضمین میکند که نسبت به دیگران سخت نگیرید و واقعاً به شادی و رفاه دیگران اهمیت میدهید.
مدیریت استرس:
هنگامی که به منابعی برای مقابله با چالش ها با اطمینان مجهز شدید، بله اجازه نمی دهید استرس بر وضعیت روانی شما تأثیر بگذارد. شما یاد خواهید گرفت که حتی در شدیدترین شرایط آرام و صبور باشید و این باعث می شود که برای محل کار خود مناسب تر باشید.
انطباق و انعطاف پذیری:
از طریق کوچگری، فرد ویژگی های بد شخصیتی را بیاموزد و کنار بگذارد و ویژگی های مفید را یاد می گیرد/تلقین می کند. این شکل گیری شخصیت باعث سازگاری و انعطاف پذیری می شود. هر گونه تغییر ناگهانی و شدید در محل کار شما را از بین نمی برد، زیرا عادت دارید مطابق با سناریوهای چالش برانگیز تغییر کنید.
عملکرد پیشرفته: با رشد کلی شخصیت شما به دلیل کوچگری، عملکرد بهتری نیز ارائه می شود.
افزایش اعتماد به نفس:
در نتیجه عملکرد بهتر، سطح اطمینان افزایش می یابد.
مطالب رهبر:
با توجه به تمام مزایای ذکر شده کوچگری مانند خودآگاهی بیشتر، ارتباط موثر، حل مسئله، همدلی، مدیریت استرس، سازگاری و انعطاف پذیری، افزایش عملکرد و افزایش اعتماد به نفس، فرد خود را به یک فرد تبدیل می کند. رهبر خوب
چرا کوچینگ مهم است؟
کوچینگ مهم است زیرا کوچینگ به شما کمک می کند بهترین نسخه از خود شوید. همراه با موارد فوق، در مقایسه با فردی که دوره کوچگری را گذرانده است، رویکرد بهتری در زندگی خواهید داشت.
اصول (اصول) کوچینگ چیست؟
اصول (اصول) کوچینگ عبارتند از:
۱. ایجاد اعتماد
ایجاد اعتماد و داشتن یک رابطه خوب بین کوچ و مشتری کلید یک رابطه کوچینگ سالم و طولانی مدت است. یک کوچ خوب باید بداند که بدون اینکه مشتری احساس کند کوچ به حریم خصوصی او تجاوز می کند، سؤال بپرسد.
۲. گوش دادن فعال
گوش دادن فعال و ایجاد احساس شنیده شدن و درک مشتری برای کوچ بسیار مهم است تا بتواند اعتمادسازی کند و از مشتری اطمینان حاصل کند. گوش دادن فعال نیاز به تمرین، صبر و تجربه دارد که از ویژگی های یک کوچ خوب است.
۳. بازتاب و تقویت مثبت
برای کوچ مهم است که در مورد مسائل مشتری فکر کند و ابزارها و تکنیک هایی را برای غلبه بر مشکلات مشتری پیشنهاد کند. کوچ همچنین باید مطمئن شود که کوچکترین تغییرات در عادات مشتری اعتبار و قدردانی می شود تا تغییرات مثبت بیشتری ایجاد کند.
۴. ارتباط موثر
هنگامی که کوچ به ارزیابی مشتری می پردازد، برای کوچ مهم است که افکار و پیشنهادات خود را به طور موثر بیان کند و مطمئن شود که مشتری از پیشنهادات و ابزارهای ارائه شده پیروی می کند و از آن راضی است.
۵. نتیجه محور
کوچ باید مطمئن شود که مشتری پیشنهادات ارائه شده را دنبال می کند و تغییرات لازم را ایجاد می کند و نتایج لازم را می گیرد. اگر سرعت آهسته باشد، به کوچ بستگی دارد که پیشنهاد دهد و سرعت را تندتر کند تا سریعتر نتیجه بگیرد.
۶. تعهد
کوچینگ برای موثر بودن زمان می برد، بنابراین برای کوچ ضروری است که تعهد طولانی مدت نسبت به پیشرفت مشتری داشته باشد. برای کوچ ضروری است زمانی که چیزی با مشتری کار نمی کند صبور باشد و رویکردهای جدید را امتحان کند. یک کوچ باید اطمینان حاصل کند که مشتریان به آرامی، اما مطمئنا پیشرفت می کنند.
انواع کوچ ها :
- کوچ اجرایی
- کوچ زندگی
- کوچ کسب و کار هستند.
هدف یک کوچ اجرایی چیست؟
همانطور که قبلا ذکر شد، هدف یک کوچ اجرایی تجهیز مشتریان به ابزارهای دانش و فرصت هایی است که مشتریان برای باز کردن پتانسیل واقعی خود و کارآمدتر شدن نیاز دارند.
زمانی که میخواهید مهارتهای رهبری خود را بهبود ببخشید یا در حال گذار از مسیر شغلی هستید، باید با یک کوچ اجرایی مشورت کنید.
اگر مهارت هایی مانند هوش هیجانی، تعیین هدف، توسعه رهبری، توسعه استراتژی، برنامه ریزی جانشین پروری و مدیریت اجرایی دارید، می توانید یک کوچ اجرایی باشید.
هدف یک کوچ زندگی چیست؟
هدف یک کوچ زندگی این است که با ارائه نکات و تکنیک هایی برای دستیابی به رضایت بیشتر، افراد را برای پیشرفت در زندگی خود تسهیل کند. یک کوچ زندگی یک متخصص سلامتی است. یک کوچ زندگی یک دیدگاه تازه و آگاهانه در مورد مشکلات روزانه شما ارائه می دهد. کوچ زندگی با سایر انواع کوچ ها متفاوت است، زیرا کوچ های زندگی بر رشد، ارتقاء و رضایت فردی تمرکز می کنند، در حالی که سایر انواع کوچینگ عمدتاً نتیجه محور هستند و بر رضایت فردی تمرکز نمی کنند.
اگر با کمبود رضایت در زندگی، احساس نارضایتی مداوم در کار، انسداد خلاقیت، ناتوانی در ترک عادت های بد، تحریک پذیری مکرر و سطوح بالای استرس یا اضطراب مواجه هستید، باید با یک کوچ زندگی مشورت کنید.
اگر مهارت هایی مانند ارتباط موثر، گوش دادن فعال، آگاهی، همدلی، زبان بدن خوب و مهارت های پرسشگری دارید، می توانید کوچ زندگی باشید.
هدف یک کوچ کسب و کار چیست؟
هدف از کوچینگ کسب و کار هدایت صاحب کسب و کار است شفاف سازی چشم انداز خود و انجام اقداماتی در جهت رسیدن به اهداف تجاری مورد نظر. بیزینس کوچ با سایر انواع کوچ متفاوت است زیرا کوچ های کسب و کار هدف گرا هستند. یک کوچ اجرایی بر روی فرد تمرکز می کند، در حالی که یک کوچ کسب و کار بر یک دیدگاه کل نگر از کل یک تجارت تمرکز می کند. شما می توانید بر اساس نیاز خود با یک کوچ اجرایی یا یک کوچ تجاری مشورت کنید.
اگر مهارتهایی مانند اعتماد به نفس، دیدن کل تصویر، مدیریت افراد، مسئولیتپذیری افراد، ارتباطات، نگرش صحیح و انعطافپذیری را دارید، برای اینکه یک کوچ کسبوکار مؤثر باشید، مناسب هستید.